Binance Bu 3 Altcoin İçin “Son Dakika” Duyuruları Yaptı! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Binance Bu 3 Altcoin Icin Son Dakika Duyurulari Yapti.webp
2 yıl önce
2 yıl önce

Binance Bu 3 Altcoin İçin “Son Dakika” Duyuruları Yaptı!

İşlem hacmi açısından en büyük kripto para borsası olan Binance, geçtiğimiz 7 gün BNB Chain stopladırısı ile gündeme gelmişti. Bugün ise söz meselesu stopladırıya dair konuşmalar edildi. Öte yandan borsadaki MATIC miktarı azalırken Convert platformuna yeni eklemeler edildi. İşte detaylar…

Binance, BNB Chain için yama yzamanınladı

Binance geliştiricileri, Salı günü BNB Smart Chain node’ları için geçici acil yama v1.1.16’yı yzamanınladı. Yama, Beacon Chain ve Smart Chain arasındaki altyapıyı düzeltir. Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi iki zincir arasındaki iletişim, 100 milyon abd parasılık BSC Token Hub istismarından devamında devre dışı kalmıştı. Binance geliştiricileri, 11 Ekim’deki bir tweet’te, BNB Beacon Chain ve BNB Smart Chain arasındaki altyapıyı hafifletmek için v1.1.16 isimli geçici yamasını duyurdu. Sürüm, zincirler arası iletişimi yeniden etkinleştirecek.

Ayrıca, v1.1.16 sürümü hem test ağı hem de ana ağ için bir hard fork’tur. Ana ağ için Moran hard fork yükseltmesi, 12 Ekim’de TSİ 11’de, 22.107.423 blok en çokliğinde gerçekleşecek. Benzer şekilde, test ağı için hard fork yükseltmesi, bugün, 23.603.940 blok en çokliğinde gerçekleşti. Yükseltme, IAVL hash denetimindeki güvenlik açıklarını düzeltecek. Ayrıca CrossChain Sözleşmesi’nde sıralı denetimde bir blok bilgisi sunacak. Böylece aktarıcının işe koyulngıç ​​için beyaz listeye alınmasını sağlayacaktır. Bu nedenle, doğrulzamanıcıların derhal v1.1.16 sürümüne geçmesi tavsiye edilmekte.

196 milyon MATIC Binance’ten oldu

Whale Alerts, bugün erken saatlerde topluluğa 196 milyon MATIC’i içeren büyük bir işlem hakkında bilgi verdi. Ancak Whale Alerts’ün bilgiyi paylaştığı sırada iki kripto para cüzdanı da anonimdi. Önde gelen bir Blockchain güvenlik şirketi olan Peck Shield, işlemin gizemini bir dereceye görecek şekilde açığa çıkardı.  PeckShieldAlert bir tweet’te “Binance’den Polygon’a (MATIC) aktarılan 196 milyon MATIC işlemi: PoS Staking Sözleşmesi” dedi.

Etherscan’daki 0x933de9098f1611885489fb67a06e45eeca3df776c5d048b138da6c37981739e2 işlem hash’ine yakından görüldüğüğında, işlemin doğruluğu teyit edilmekte. 196 milyon MATIC’i (158,5 milyon abd parası) içeren işlem 11 Ekim sabahında gerçekleşti. Genel olarak tokenların Polygon Staking Sözleşmesi adresine transfer edilmesi, birçok kişiyi rahatlattı. Toplam 196 milyonluk staked MATIC tokenları, yatırımcının varlığa olan güveninin göstergesi olarak düşünülmekte.

Convert platformuna yeni ekleme

Son olarak Binance, Convert platformuna Protos’u (PROS) eklediğini duyurdu. Yani kişisilar artık PROS’u BTC, BUSD, USDT ve Binance Convert tarafından desteklenen diğer tokenlerle sıfır ücret karşılığında takas edebiliyor. Convert platformuna web sitesinden “ticaret” kısmına tıklayarak erişme şansınız var. Ardından “dönüştür” ya da “convert” seçeneği sizi karşılayacaktır.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Binance Bu 3 Altcoin İçin “Son Dakika” Duyuruları Yaptı!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.