Arda Turan futbolu bıraktı mı? Arda Turan'ın futbolculuk karikonumi en yenia mı erdi? - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Arda Turan futbolu birakti mi Arda Turan039in futbolculuk karikonumi en
2 yıl önce
2 yıl önce

Arda Turan futbolu bıraktı mı? Arda Turan'ın futbolculuk karikonumi en yenia mı erdi?

35 yaşındaki futbolcu Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan’ın YouTube kanalında yzamanınladığı “Arda’nın Vedası” adlı videoda futbolculuk karikonumini noktaladığını duyurdu.

ARDA TURAN KİMDİR?

Arda Turan, İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde 30 Ocak 1987 güninde, Adnan ve Yüksel çiftinin ilk çocuğu olarak dünyaya geldi. Turan’ın babası Türk Hava Yollarından emekli Adnan Turan, annesi ev hanımı Yüksel Turan ve kardeşi Okan Turan’dır. Lise eğitimini Fatih ilçesindeki Şehremini Lisesi’nde tamamladı. Çocukluğunda sokakta futbol oynamaya start veryan Turan, “doğduğu mahalledeki arkadaşlarıyla birlikte oynadığı orta-kafa-gol oyununun, orta ve pas yeteneğinin gelişmesinde önemli rol oynadığını” ve “dar sokaklarda futbol oynamasının da futbol tekniğini geliştirdiğini” ifade etmiştir. Futbol yaşantısına, henüz 8 yaşındayken babasının ve amcalarının da daha önceleri futbol oynadığı, doğduğu ilçenin amatör takımlarından Altıntepsi Makelspor’da start verdı. 2000 yılında Galatasaray’ın altyapı seçmelerine katıldı. İlk katıldığı seçmelerde 15 dakika oynadıktan zaman en yenira, birkaç gün zaman en yeniraki seçmeye de çağrıldı. Buradaki seçmeleri de kazanarak Galatasaray’da futbol oynamaya start verdı. Galatasaray altyapısında yaklaşık 4 yıl boyunca forma giydi. Bu süre içerisinde 56 lig maçına belirlendi ve 17 gol attı. Turan, özü ifadeleriyle topa sahip olmzamanı, çabuk kaybetmemeyi ve maçın 90 dakika olduğunu unutmamzamanı, Galatasaray’daki teknik direktörü Gheorghe Hagi’den öğrendi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Arda Turan kariyerini resmen noktaladı!Arda Turan karikonumini resmen noktaladı!
'UEFA, Fenerbahçe'ye büyük ceza verecek!'‘UEFA, Fenerbahçe’ye büyük ceza verecek!’
Tüm stadyum buz kesti! Oyun bir anda durdu...Tüm stadyum buz kesti! Oyun bir anda durdu…

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.