Aptos (APT) Ağı Üzerinde Başlatılan DeFi Platformunun Başarısız Token Satışının Ardından Başı Dertte: Proje Sonlandırılabilir - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Aptos APT Agi Uzerinde Baslatilan DeFi Platformunun Basarisiz Token Satisinin
1 yıl önce
1 yıl önce

Aptos (APT) Ağı Üzerinde Başlatılan DeFi Platformunun Başarısız Token Satışının Ardından Başı Dertte: Proje Sonlandırılabilir

Geçtiğimiz zamanlarda start vertılan Aptos (APT) blockchain’i üzerinde merkeziyetsiz finans (DeFi) platformu olan Arco Protocol, başarısız bir kitle fonlamasının ardından aniden çevrim dışı oldu.

Arco Protocol 29 Ekim güninde resmi sosyal medya hesabı üzerinden ettiğı konuşmada, IDO (ilk merkeziyetsiz borsa arzı) sırasında meydana gelen beklenmedik bir sorun sebebiyle ortaklıklarına en yeni verdiğini bildirdi. Arco’nun iptal ettiği ortaklıkları arasında Wormhole, Celer Network gibi bilinen ortaklıklarının yanı sıra MEXC, Huobi ve Gate.io gibi potansiyel ortaklıklar da konum topladı.

Halka arz sırasında 300’den fazla kişinin aynı anda para yatırması üzerine ağ tıkanıklığının yaşandığını belirten Arco, token dağıtımının geciktiğini ve tokenlarına ulaşamayan bazı kişisiların paniğe kapıldığını belirtti. Arco, sistemin yeniden düzenlendiğini ve katkıda bulunan kişisiların tokenlarının manuel olarak sağlanacağını bildirdi.

Öte yandan bazı kişisiların özülerini dolandırıcı olarak nitelemesine oldukça üzüldüklerini belirten ekip üyeleri, Arco Protocol’ün geleceği için kişisilara herkesin parasını iade etmek, projeye devam etmek ve projenin kontrolünü kişisilara devretmek arasında bir seçim sundu. Anketin en yenilanmasına saatler kala geri iade seçeneği %48,7 ile birinci sırada geliyor. Ayrıca projenin Discord kanalı ve internet sitesi en yenilanıldı.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.