Antonio Conte Röportajında Tottenham Yöneticilerini Eleştirdi - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1 yıl önce
1 yıl önce

Antonio Conte Röportajında Tottenham Yöneticilerini Eleştirdi

Tottenham menajeri Antonio Conte, futbolun yönetim organlarının oyuncunun refahını “umursamadığını” söyledi. betmavera giriş adresi de bunu duyuruyor.

Cristian Romero, Richarlison ve Son Heung-min, Spurs’ün Pazar günü Liverpool’da oynayacağı maçı kaçıracak ve onları Dünya Kupası’ndan dışlayabilecek sakatlıklarla karşılaşacaklar. Premier Lig, 20 Kasım’da Dünya Kupası’nın başlamasından bir hafta önce durur ve finalden yedi gün sonra başlar.

Conte, “Bu tür bir program çılgınca” dedi. “Oyuncu refahı hakkında birçok kez duydum, ancak bir plan olduğunda oyuncuların refahını gerçekten umursamıyorlar.

“En önemli şeyin bu olduğunu her gösterdiğinde, gösteri devam etmeli.”

Spurs patronu, FIFA’nın ev sahibi ülke Katar’da artan yaz sıcaklıklarını önlemek amacıyla yapılan sezon ortasında Dünya Kupası’nı oynama kararını eleştirdi, ancak İtalyan ayrıca Premier Lig ve UEFA’yı “imkansız bir durum” yaratmakla suçladı. . Avrupa’nın üç kupa müsabakasındaki takımlar – Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi – grup aşamalarının Dünya Kupası başlamadan önce tamamlanmasını sağlamak için son üç ayın çoğunda haftada üç maç oynadı.

Conte ayrıca İngiliz Futbol Ligi’nin Lig Kupası maçlarının dördüncü turunu 20-22 Aralık’ta, Dünya Kupası finalini 19 Aralık’ta ve Premier Lig sezonunun 26 Aralık’ta yeniden başlamasını planlama kararını da sorguladı. Dünya Kupası’nı lige ve Şampiyonlar Ligi’ne koymanın çılgınlık olduğunu biliyoruz” dedi.

“Dürüst olmak gerekirse, İngiltere’de Dünya Kupası finalinden üç gün sonra oynamaya başlamamız garip. Bunu yapan tek ülkeyiz.

İtalya, Fransa, İspanya, Portekiz ve diğer ülkelerin dinlenmesi ve nefes alması zaman alacak. “Finalden üç gün sonra 21 Aralık’ta bir Carabao Kupası maçı oynayacağımız için üzgünüm. Bunun için çıldırıyorum. “Üç gün sonra Premier Lig’de oynamak zorunda kalacaksın. Gösteri devam etmeli, bu doğru, ama açıkçası bundan hoşlanmıyorum.”

Ancak, Avrupa Konferans Ligi’nde eleme aşamalarına ulaşmak için altı grup maçında anlaşan West Ham menajeri David Moyes, durumun yılın bu zamanı için normal olduğunu söylüyor. Hammers patronu, “Bu, yaralanmaların olduğu sezonun zamanı” dedi.

“Oyunculardan kısa bir süre içinde gülünç miktarda oyun oynamalarını istediğiniz Noel sezonuna giriyoruz, ancak bu bizim kültürümüz ve yaptığımız şey bu. “Ancak şimdi vurgulamak gerekirse, muhtemelen geçen sezon Dünya Kupası olmadan aynı sayıda sakatlık var, bu yüzden insanlar şaşırırsa şaşırmamalılar.

Kaynak: betmavera

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.