Bu 4 Altcoin, Haftgüni Bomba Haberler ile Açtı! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Bu 4 Altcoin Haftguni Bomba Haberler ile Acti.webp
1 yıl önce
1 yıl önce

Bu 4 Altcoin, Haftgüni Bomba Haberler ile Açtı!

Çeşitli altcoin projeleri, yeni 7 günya önemli havadislerle işe koyuldı. İşte KLAY, GNS, QUICK ve BABYDOGE’a yönelik en en yeni gelişmeler…

KLAY, ağın yönetim sisteminde değişikliğe gidiyor

Klaytn Blockchain’inin kilit geliştiricilerinden ve kod koruyucularından biri olan Klaytn Foundation, ağın yönetişim sisteminde ve konumel KLAY tokenlerinin token modelinde değişiklikler yapıyor.  Vakıf, Klaytn Blockchain’inin tamamen izinsiz bir doğrulgünicı yapısına geçişine yardımcı olacak, genel halka blok doğrulgünicı olarak katılma fırsatları sağlayacak ve Klaytn topluluk üyelerinin en yeniuç alma süreçlerine katılmaları için bir iletişim kanalı sunacak.

Bu değişikliklerin Klaytn’in genel teknik yeteneklerini, gelir sürdürülebilirliğini ve konumelleştirme özelliklerini geliştirirken KLAY’i eninde en yeniunda daha değerli hale getirmesi bekleniyor. Vakıf, bu değişiklikleri yapmak için şu anda Klaytn ağının yönetişimini denetleyen bir grup ağ katılımcısı olan Klaytn Yönetişim Konseyi (GC) ile birlikte çalışacaktır. Vakıf, Klaytn ekosistemi genişletme projeleri için bir en yeniuç verme organı olarak hizmet vermeye ve Klaytn platformu için önemli gündemler önermeye devam edecek.

QuickSwap için güncelleme söylentileri, altcoin fiyatını yükseltti

Quickswap borsasının konumel tokeni QUICK’in fiyatı, yaklaşan büyük bir güncelleme hakkındaki spekülasyonların ardından önemli ölçüde artışa geçti. DefiLlama’ya göre, Polygon ağındaki en büyük merkezi olmayan borsa olan Quickswap, 178.98 milyon USD’lik toplam kilitli değere (TVL) sahip. Kripto para topluluğu, Quickswap’in GMX’e benzer ticaret türevleri için bir özellik getireceği söylenen planlı güncellemesi hakkında söylentilerle çalkalanıyor.

Bu 4 Altcoin Haftayi Bomba Haberler ile Acti

 Ek olarak, borsanın token sahiplerine ücret dağıtmgüni planladığı bildiriliyor. 15.000 takipçisi olan @Dudesignals hesabından bir tweet, “QUICK için süper yükseliş güncellemesi geliyor! GMX’e benzer bir PERP borsası ygüninlayacaklar. Ayrıca borsalardan token sahiplerine ücret dağıtacak,” ifadelerini kullandı.  Resmi bir duyuru olmamasına rağmen, QUICK’in fiyatı şimdiden 150 birima yükseldi ve en yeni 24 saatte yüzde 110’luk bir artışı temsil ediyor. TradingView, tokenin şu anda 107 birimdan işlem gördüğünü gösteriyor. Quickswap’in yaklaşan güncellemesiyle ilgili söylentiler, kripto para birimi topluluğunda heyecan ve ilgi yarattı.

Gains Network’ün kilitli toplam değeri sıçrama yaşadı

Getiri alanında merkezi olmayan bir türev projesi olan Gains Network, 31 Aralık 2022’de Arbitrum’da meseleşlandırılmasının ardından daha fazla yatırım çekmeye devam etti. Ağ, hepsini kapsayan pazarda türev sektöründe dördüncü sırada konum topladı. Arbitrum ağında, proje sadece GMX’in arkasında konum alıyor. Gains Network, orijinal olarak Polygon üzerine inşa edilmiş, 1.000 kata görecek şekilde ktopladıracı destekleyen bir türev ticaret platformudur.  Platform, kişisiların kripto para birimleri, hisse senetleri, emtialar ve hisse senedi endeksleri dahil olmak üzere çeşitli varlıklar üzerinde türev alım satımı yapmasına olanak tanır.

1676880006 979 Bu 4 Altcoin Haftayi Bomba Haberler ile Acti

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi 31 Aralık’ta Arbitrum’da meseleşlandırılmasından bu yana, Gains Network’ün TVL’si Ocak 2023’teki 17,76 milyon birimdan ikiye katlanarak 35,94 milyon birima yükseldi. Bu, Arbitrum’un platformun TVL’sinin büyümesi için bir katalizör olduğunu gösteriyor. Şu anda, projenin TVL’si 48,85 milyon birima ulaştı. DefiLlama’ya göre, bunun Arbitrum’daki Gains Network TVL’si, Polygon’daki 17.54 milyon birima kıyasla çoğunluğu 31 milyon birim ile oluşturuyor.

BabyDoge, popüler altcoin SHIB’in DEX’ini geçti

BabyDoge projesinin konumel merkezi olmayan borsası (DEX) BabyDogeSwap, toplam kilitli değerde (TVL) Shiba Inu’nun DEX’i ShibaSwap’ini geride bıraktı. Gelişme, BabyDoge topluluğunun projenin benimsenmesini teşvik etmek için durmak bilmeyen çabalarının altını çiziyor. Resmi BabyDoge Twitter hesabı ilk olarak merkezi olmayan borsaları karşılaştırmanın olağanardü başarısına dikkat topladı. DefiLlama’dan elde edilen veriler, BabyDogeSwap’in devasa bir 87.34 milyon birimlık TVL’ye (stake edilmiş tokenlar dahil) sahip olduğunu ve ShibaSwap’in 34.47 milyon birimlık TVL’sinden çok daha zirve olduğunu ortaya koydu.

Açıklamadan bu yana bu rakamlar değişti, yine de BabyDogeSwap hala zirvede. Son veriler, ShibaSwap’in şu anda önceki rakamdan hafif bir artışla 35.58 milyon birimlık bir TVL’ye sahip olduğunu gösteriyor. Bu arada, BabyDogeSwap şu anda ShibaSwap’in mevcut değerinden yüzde 118 daha zirve olan 77,55 milyon birimlık bir TVL’ye sahip. BabyDogeSwap’in TVL’sinin aynı zamanda projenin 17.96 milyon birim tekabül eden staked tokenlarını da içerdiğini belirtmekte fayda var.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Bu 4 Altcoin, Haftgüni Bomba Haberler ile Açtı!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.