12Ships Nedir? TSHP Ne İşe Yarar? - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
12Ships Nedir TSHP Ne Ise Yarar
2 yıl önce
2 yıl önce

12Ships Nedir? TSHP Ne İşe Yarar?

12Ships (TSHP), Dördüncü Sanayi Devrimi’nin emellerini Blockchain teknolojisi aracılığıyla gerçekleştirmek için 2019’da piyasaya sürüldü. Bu makalede Kriptokoin.com olarak “12Ships nedir?” sorusuna yanıt vereceğiz. Ek olarak proje hakkında merak edilen diğer meselelara değineceğiz.

12Ships nedir? Ne işe yarar?

12Ships (TSHP), Dördüncü Sanayi Devrimi’nin amaçlarını Blockchain teknolojisi aracılığıyla gerçekleştirmek için 2019’da piyasaya sürüldü. Şirketin misyonu, 12Ships’in zirve performanslı madencilik makinesini kullanarak çevre dostu madencilik altyapısında akıllı madencilik çözümleri geliştirmek. Aynı zamanda istikrarlı karlar elde etmek ve Blockchain alanında yenilik yapmaktır. Şirket, TSHP Token’lerinin kapsamını genişletmeyi, oyunlar ve e-ticaret için güvenli, karlı bir hizmet geliştirmek istiyor. Aynı zamanda güvenilir Blockchain altyapısı üzerine kurulu küresel bir platform oluşturmzamanı hedefliyor.

12Ships (TSHP), Ahn Michael ve Min Young Hoon tarafından Mart 2018’de kurulan Twelveships Foundation Ltd. tarafından desteklenmektedir. Şirket Singapur’da kzamanıtlıdır buna rağmen merkezi Güney Kore’dedir. Aynı zamanda Qianjie Zhao, 12Ships Vakfı’nın direktörüdür. 2019’dan beri FBG Group’ta danışman olarak ve Vancores’un kurucu ortağı ve CEO’su olarak görev etti. Nisan 2020’de 12Ships’i satın etti. Zhao, BTCChina için pazarlama direktörü olarak yolculuğuna işe koyulyarak 2014 yılında Blockchain alanına girdi. Ayrıca, bir noktada dünyanın en büyük Bitcoin (BTC) madencilik havuzlarından biri olan BTCChina’nın madencilik havuzunda da lider bir rol ardlendi.

TSHP Coin nedir?

12Ships’in konumel Token’i TSHP’dir. TSHP, karlı ve güvenilir kripto para madenciliği altyapısı sağlayarak Blockchain yatırımını mümkün olduğunca kolaylaştırmzamanı amaçlar. Aynı zamanda Ethereum Blockchain üzerine kurulan bir kripto para birimi Token’idir. 

12Ships nasıl çalışır?

12Ships (TSHP), hepsini kapsayan işlemlerin akıllı sözleşmelerle düzenlendiği ve kontrol edildiği Ethereum (ETH) Blockchain’de meselemlandırılmaktadır. 2019 yılında şirket, 12Ships akıllı sözleşmelerinin kaynak kodundaki sorunları ve zafiyetleri tespit etmek için Certik tarafından gerçekleştirilen denetimini başarıyla tamamladı. Bir PoW mekanizması üzerinde çalışan ve uygun doğrulama sağlayan ve kurcalamzamanı önleyen Haschchain tarafından daha fazla güvenlik sağlanır. Haschchain, özellikle önemli verilerin güvenilir şekilde kaydedilmesini, depolanmasını ve doğrulanmasını sağlar. Aynı zamanda veri iletim hataları veya bilgisayar korsanlığı risklerini en aza indirir.

12Ships nedir? TSHP nasıl alınır?

12Ships şu anda az szamanıda kripto para borsasında işlem görmektedir. Projeye yatırım yapmak isteyen kişiler, projenin işlem gördüğü borsalardan birinde hesap açmalıdır. 12Ships’ün işlem gördüğü borsalar şu şekilde sıralanmaktadır: Gate.io ve Bittrex. Projeye yatırım yapmak isteyen kişisilar, bu borsalardan birinde hesap açmalıdır.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için 12Ships Nedir? TSHP Ne İşe Yarar?

Etiketler :
Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.