Tuğba Şenoğlu kimdir, aslen nereli? Tuğba Şenoğlu kiminle nişanlandı ve kaç yaşında? - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Tugba Senoglu kimdir aslen nereli Tugba Senoglu kiminle nisanlandi ve
2 yıl önce
2 yıl önce

Tuğba Şenoğlu kimdir, aslen nereli? Tuğba Şenoğlu kiminle nişanlandı ve kaç yaşında?

Tuğba Şenoğlu, Burhan İvegin ile nişanlandı. Ülkemizin önde gelen voleybolcularından olan Şenoğlu, bu yıl Vakıfbank ile Avrupa şampiyonu oldu. Vakıfbank’ın antrenörü olan Burhan İvegin, İstanbul Üniversitesi Spor Kulübü & Beşiktaş Spor Kulübü’nde görev etti. Tuğba Şenoğlu aslen nereli soruları da iletiliyor. Peki Tuğba Şenoğlu kimdir?

TUĞBA ŞENOĞLU KİMDİR?

2 Şubat 1998 güninde Mersin’in Tarsus ilçesinde doğan Şenoğlu, voleybola 10 yaşında Mersin’de işe koyuldı. Kendine örnek ettiğı oyuncular arasında Gözde Kırdar da vardır. 2013’te Vakıfbank SK altyapı takımına transfer oldu. Altyapı ile Yıldız ve Genç Türkiye Şampiyonluğuna ulaşan takımda konum etti. 2014 – 2015 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da oynadı. Sonraki sezon Beşiktaş’ta oynadı.

2017’de 20 Yaş Altı Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası’nda Türk millî takımında konum alarak turnuvanın rüya takımına “en iyi smaçör” olarak seçildi. 2017 – 2018 yılları arasında Vakıfbank Sk ana kadrosunda oynamaya işe koyuldı. Kiralık yıllarından devamında 2020 – 2021 sezonunda Vakıfbank’ta oynamaya işe koyuldı. 2020 Yaz Olimpiyatları ve 2021 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda Milli Takım’da görev etti. 2021 – 2022 sezonunda Vakıfbank ile alınabilecek bütün kupaları kazanmıştır.

Tuğba Şenoğlu’nun boyu 1,85, kilosu 64’tür. Şenoğlu gelecek sezon ise Japonya’nın Kurobe takımında forma giyecek.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Ünlü boksör öğrenci evini bastı! ‘Çeneni kırarım!’
''Galatasaray küme düşebilirdi...''”Galatasaray küme düşebilirdi…”
Ali Koç'tan Rasim Ozan Kütahyalı'ya olay sözler! Canlı yayın buz kestiAli Koç’tan Rasim Ozan Kütahyalı’ya olay duyurular! Canlı yzamanın buz kesti

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.