IMF ve JPMorgan: Kasırgaya Hazırlanın! “Bitcoin ve Bunları Alın” - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
IMF ve JPMorgan Kasirgaya Hazirlanin Bitcoin ve Bunlari Alin.webp
2 yıl önce
2 yıl önce

IMF ve JPMorgan: Kasırgaya Hazırlanın! “Bitcoin ve Bunları Alın”

JPMorgan ve Uluslararası Para Fonu (IMF) küresel piyasaları vuracak büyük bir kasırganın yaklaştığı meselesunda dikkat. İki büyük kuruluşun konuşmaları, yatırım efsanesi Richard Kiyosaki’nin önceki olabilitelerini destekledi. Böylece Kiyosaki’nin bahsettiği “büyük çöküş” teorisi güç kazanmış oldu. Kiyosaki, çöküş sırasında Bitcoin dahil olmak üzere bir dizi varlığın satın alınmasını öneriyordu.

JPMorgan: “Resesyon tehdidi büyümeye devam ediyor”

JPMorgan CEO’su Jamie Dimon piyasaları değerlendirdi. Buna göre CEO, ABD ekonomisinin gelecek yılın ortasında resesyona girebileceği meselesunda dikkat. Ayrıca, Bitcoin ve geleneksel piyasaların düzensizleşebileceğini ve S&P 500’ün %20 daha düşme riskiyle karşı karşıya olduğunu söyledi. Ona göre Sorunlu enflasyon, faiz artışları, FED’in şahin politikasının bilinmeyen etkileri ve Ukrayna’daki savaş resesyonu tetikleyecek faktörler arasında konum alıyor.

FED meselesunda ise Dimon, ABD Merkez Bankasının ekonomiye çok geç müdahale ettiğini ve çok az şey uyguladığını söyledi. Bununla birlikte, “şimdi yetişmek için motive oldular” diye ekledi. Dimon, FED’in politikalarıyla ekonomiyi yeterince yavaşlatmzamanı başardığını söyledi. Bu arada Birleşmiş Milletler geçen 7 gün, FED ve diğer merkez bankalarına bir çağrıda bulundu. BM, merkez bankalarının faiz artırımlarını hafifletmelerini istedi. Ardından, artışların küresel ekonomiyi resesyona doğru ittiği meselesunda dikkat.

IMF: “Büyük bir kasırga geliyor”

Uluslararası Para Fonu (IMF), gelecek yıl için küresel büyüme beklentisini düşürdü. Ardından, 2023’ün birçok ülke için bir durgunluk gibi hissedileceği meselesunda dikkat. IMF, “en kötüsü henüz gelmedi” diye dünya ülkelerini dikkat. Fon, Ocak zamanında %3.8’lik ve Temmuz zamanında %2.9’luk büyüme olabilitei yapmıştı. Yeni olabilitee göre ise IMF, gelecek yıl küresel büyümeyi %2.7 olarak görüyor. Ayrıca fon, büyümenin %2’nin altına düşme ihtimalinin %25 olduğunu da ekledi. Bu arada fonun 2022 için %3,2’lik küresel büyüme olabilitei değişmeden ketti.

IMF ve JPMorgan Kasirgaya Hazirlanin Bitcoin ve Bunlari Alin

IMF’nin baş ekonomisti Pierre Olivier meseleyla ilgili meseleştu. Olivier, “Genel olarak, bu yılki şoklar, pandemi zaman en yenirası kısmen iyileşen ekonomik yaraları yeniden açacak” dedi. Ardından “en kötüsü henüz gelmedi, 2023 birçok kişi için durgunlukla geçecek” diye ekledi. Ona göre, “2023’teki yavaşlama geniş tabanlı olacak ve küresel ekonominin yaklaşık üçte birini oluşturan ülkelerde ekonomik daralmaya yol açacak”. Ayrıca, en büyük üç ekonomi olan ABD, Çin ve Euro bölgesi de duraklamaya devam edecek.

“Büyük çöküş geliyor, Bitcoin ve bunlardan alın”

IMF ve JPMorgan’ın olabiliteleri yatırım efsanesi Robert Kiyosaki’nin paylaşımlarıyla uyumlu. Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere Kiyosaki, Ocak zamanına görecek şekilde büyük bir çöküşün yaşanacağını her fırsatta söylüyor. Ona göre bu çöküş, ABD abd ABD parasııının yükselişi ve dünya genelinde artan faiz artırımları sebebiyle ortaya çıkacak. Kiyosaki, bu çöküşte yatırımcıların satın alabileceği bazı varlıkların olduğunu söylüyor. Buna göre yatırım efsanesi, yatırımcıları Bitcoin, altın ve gümüş satın almaya çağırıyor.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri zirve risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve özü araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin özü sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek şüpheların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmzamanın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde konum vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onzamanından tamamen bağımsız olarak sitede konum alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kişisi sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsini kapsayan içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem işe koyultılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.