Haftanın Altın Fiyatları Grafiği Çıktı: İşte Beklenen Seviyeler! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Haftanin Altin Fiyatlari Grafigi Cikti Iste Beklenen Seviyeler
2 yıl önce
2 yıl önce

Haftanın Altın Fiyatları Grafiği Çıktı: İşte Beklenen Seviyeler!

Teknik çalışan Ross J Burland, altın boğaların 7 günnın başında oyunda olabileceğini belirtiyor. Bununla birlikte çalışane göre altın fiyatları, 1.640 abd ABD parasııa odaklanıyor ve önceki günlük yapıları zarar yönlü görüyor.

“Altın fiyatlarının daha da düşmesi olası”

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere altın fiyatları, Cuma gününü yükselişle en yenilantı. Ancak zamanılar önemli bir aylık destek yapısını kıramadı. Aşağıdaki veri 7 günnın işe koyulngıcı ve zaman en yenirası için olası senaryoları gösterecek ve açıklayacak.

ABD faizleri ve abd ABD parasıı yükselmeye devam ettikçe altın fiyatları 1.700 abd ABD parasııın altında kalıyor. Piyasalar, Fed’in önümüzdeki 7 gün yapacağı toplantıda oranları 75 bps veya daha fazla artırmasını bekliyor. Bu yüzden, değerli metal kompleksi baskı altında.

<img data-attachment-id="216463" data-permalink="https://kriptokoin.com/5-onemli-altin-fiyati-olabilitei/funds-rate-4/" data-orig-file="https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2022/09/funds-rate.jpg?fit=1280%2C730&ssl=1" data-orig-size="1280,730" data-comments-opened="0" data-image-meta="{"aperture":"0","credit":"","camera":"","caption":"","created_timestamp":"0","copyright":"","focal_length":"0","iso":"0","shutter_speed":"0","title":"","orientation":"1"}" data-image-title="5 Önemli Tahmin: Altın Fiyatı, Bu Seviyelerde Dip Yapabilir!" data-image-description="

5 Önemli Tahmin: Altın Fiyatı, Bu Seviyelerde Dip Yapabilir!

” data-image-caption=”

5 Önemli Tahmin: Altın Fiyatı, Bu Seviyelerde Dip Yapabilir!

” data-medium-file=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2022/09/funds-rate.jpg?fit=300%2C300&ssl=1″ data-large-file=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2022/09/funds-rate.jpg?fit=1024%2C584&ssl=1″ loading=”lazy” width=”1024″ height=”584″ src=”https://i0.wp.com/kriptokoin.com/wp-content/uploads/2022/09/funds-rate.jpg?resize=1024%2C584&ssl=1″ alt=”Altın fiyatları” class=”wp-image-216463″ data-recalc-dims=”1″>

Bu arada, para yöneticileri ve ETF holdinglerinden çıkışlar devam ediyor. TD Securities’deki çalışanlere göre, bu durum fiyatlar üzerinde baskı oluşturuyor. Bu da nihayetinde, halinden memnun altın tutan az szamanıdaki aile ve tescilli trade ofislerinden kaynaklı bir kapitülasyon olasılığını artırıyor. Analistler, şu değerlendirmeyi yapıyor:

Enflasyonun devam etmesi, Fed’in agresif çabalarını desteklemeye devam ediyor. Şimdi FMOC’nin önümüzdeki 7 gün yapacağı toplantıda hedef oranı 75 bps artırmasını bekliyoruz. Ayrıca, Kasım zamanında 75 bps’lik ve Aralık zamanında 50 bps’lik bir artış daha yapacağını öngörüyoruz. Bu bağlamda, fiyatlar kesinlikle zzamanıf olsa da, kısıtlzamanıcı faiz rejiminin daha uzun sürecek olması sebebiyle altın fiyatlarının daha da düşmesi olası.

Boğalar oyunda ama altın fiyatları için 1.640 abd ABD parasıı hedefte

Ross J Burland, altının teknik anlıkünü şu şekilde veri ediyor. Teknik açıdan görüldüğüğında, zararda gösterildiği gibi fiyat önemli bir kırılmanın eşiğinde. Bununla birlikte, boğalar harekete geçerse, temel zemin göz önüne yapıldığında pek olası görünmeyen eşit derecede önemli bir toparlanma ve bir ayarlama mümkün. Ancak yine de, potansiyel dirençler zarardaki önceki düşük seviyeleri odak noktasına getiriyor.

Altın aylık grafik

Haftalık grafikte, zararda gösterildiği gibi fiyatın önceki kapanışta direnç bulması mümkün. Böylece, muhtemelen önceki günlerin en düşük seviyelerine ulaşacak.

Altın fiyatları
Altın 7 günlık grafik

Günlük grafik, Cuma günü işe koyulyan ayarlamanin yükseliş devamı olarak açılış beklentilerini ve açılış seansları için olası bir hedef olarak 1.695 abd ABD parasııa yakın %50 yaklaşık geri dönüş alanı ile uyumlu olan önceki desteği ortaya koyuyor. Sonuç olarak, direnç önümüzdeki günler için devam ederse ve 7 günlık bir kırılma ve aylık 1.670 abd ABD parasıılık desteğin altında kapanma beklentileri ortaya çıkarsa, olumsuzluk devreye girecek.

1663671615 346 Haftanin Altin Fiyatlari Grafigi Cikti Iste Beklenen Seviyeler
Altın günlük grafik

Bu, zarardaki günlük grafiğe göre 1.640 abd ABD parasııa odaklanarak önceki günlük yapıları zarar yönlü hale getiriyor.

1663671615 918 Haftanin Altin Fiyatlari Grafigi Cikti Iste Beklenen Seviyeler

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsi içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem işe koyultılacaktır..

.bw-card {
position: relative;
display: -webkit-box;
display: -webkit-flex;
display: -ms-flexbox;
display: flex;
-webkit-box-orient: vertical;
-webkit-box-direction: normal;
-webkit-flex-direction: column;
-ms-flex-direction: column;
flex-direction: column;
padding: 15px;
border: 1px solid #f2f2f2;
border-radius: 4px;
background: #f9f9f9;
-webkit-box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
font-family: var(–bw-font-family-inter);
padding: 2rem;
border-radius: 0 0 4px 4px;
}

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım