Time New Bank Nedir? TNB Ne İşe Yarar? - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Time New Bank Nedir TNB Ne Ise Yarar
1 yıl önce
1 yıl önce

Time New Bank Nedir? TNB Ne İşe Yarar?

Time New Bank nedir? Time New Bank (TNB), Blockchain teknolojisine dayalı zaman değeri aktarımı için hassas bir platformdur. Kriptokoin.com olarak bu makalede Time New Bank nedir, ne sunar, TNB nedir, ne işe yarar, nasıl alınır gibi yatırımcıların sıkça merak ettiği soruları yanıtladık. Gelin “zaman” kavramına odaklanan bu projeyi birlikte inceleyelim.

Time New Bank nedir?

Time New Bank, Blockchain teknolojisini kullanan bir platformdur. Bu platform, merkeziyetsiz bir şekilde zaman değeri aktarımını mümkün kılar. Zaman-meta değişimi için birincil, ikincil ve üçüncü taraf pazarlardan oluşan ayrıntılı bir ağ olarak çalışır. Ayrıca bu ağları düzenlemeyi mümkün kılar. Temel olarak platform, zaman-değer iletim ağı olarak kişisilarına hizmet vermektedir. Miao’A Internation Timechain (MIT) tarafından piyasaya sürülmüştür. MIT, hassas bir zaman-değer tabanlı iletim ağı oluşturmak için uzun süre çalışmıştır.

MIT’ye göre, bireylerin zamanının parasal bir değeri vardır ve birinin zamanının ne görecek şekilde değerli olduğu, o kişiye diğer insanlar tarafından ne görecek şekilde ihtiyaç duyulduğuna bağlıdır. Başka bir deyişle, eğer bir kişi etrafındaki insanları daha fazla etkiliyorsa, onlara daha fazla ihtiyaç duyulacaktır. MIT, bir kişinin zaman değerini sunabileceği fikrini desteklemektedir. Bunun için zaman ihracatçıları ve zaman kişisiları (talep edenler) olmak üzere iki kimlik geliştirmiştir. Bu kapsamda Time New Bank, iki kişisi sınıfının etkileşim kurmasına olanak tanımaktadır.

Time New Bank ne sunar?

MIT, organize bir bilimsel analitik model aracılığıyla zaman ihracatçılarına ait malların tanınmasını ve talep edilmesini sağlayacak bir sistem getirmeyi amaçlamaktadır. Bunun için Time New Bank platformunu piyasaya sürmüştür. Bu merkeziyetsiz değer aktarım platformu, herhangi bir işlemi doğru bir şekilde en yenilanmgüni mümkün kılar. Ayrıca, bir emtianın şimdiki ve gelecekteki değerini söylemek için kripto para teknolojisini kullanır. Bir satın alma olduğında zaman talep edenlerin malı gerçekleştirme ya da ikincil piyasaya transfer etme olmak üzere iki seçeneği bulunur.

TNB coin nedir? Ne işe yarar?

TNB, Time New Bank platformunun konumel kripto para birimidir. Ethereum Blockchain üzerinde ERC-20 standardını kullanmaktadır. TNB, ekosistem içerisinde zamana dayalı değer aktarımını mümkün kılar. Zaman ihraççıları, zaman talep eden kişisilardan bu kripto para ile ödeme alır. Ayrıca ikincil pazarlardaki emtia ticareti bu kripto para ve ETH ile gerçekleştirilir.

Time New Bank nedir? TNB nasıl alınır?

Time New Bank’a yatırım yapmak isteyen kişisiların Huobi Global ve CoinDCX borsalarına erişim sağlaması gerekir. Bunu yapan kişisilar borsaya üye olmalı ve TNB için önerilen ticaret çifti üzerinden alım işlemini tamamlamalıdır.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Time New Bank Nedir? TNB Ne İşe Yarar?

Etiketler :
Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.