OST nedir? OST Coin Ne İşe Yarar? - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
OST nedir OST Coin Ne Ise Yarar
1 yıl önce
1 yıl önce

OST nedir? OST Coin Ne İşe Yarar?

OST nedir? OST, Blockchain teknolojisini kitlelere ulaştırmaya çalışan bir “hizmet olarak Blockchain (BaaS)” platformudur. Kriptokoin.com olarak bu makalede OST nedir, ne sunar, OST coin nedir, ne işe yarar, nasıl alınır gibi merak edilen soruları yanıtladık. Gelin Blockchain ve kripto para alanında özüne konum edinmeyi amaçlayan bu projeyi birlikte inceleyelim.

OST nedir?

OST, Ethereum ağına dayalı bir BaaS platformudur. Bu platform, Blockchain teknolojisini kitlelere ulaştırma hedefiyle yola çıkmıştır. Bunun için ekosistem, kişisiların diledikleri gibi markalı tokenlerini oluşturabilmesine olanak tanır. Bu token yaratma süreci, diğer Blockchain ağlarının yoğun teknoloji bilgisi ve KYC süreçleri olmadan gerçekleşir. Yani OST’nin platformu, markaların düşük yazılım bilgisi ve kimlik doğrulama süreçleri olmadan token oluşturmasını mümkün kılar. Bu, markaların ve diğer kişisiların Blockchain teknolojisini çok daha etkin kullanmasını sağlar.

Markalara ek olarak OST ekosistemi geliştiricilere de çeşitli hizmetler sunar. Platform, geliştiricilerin token yaratmak için ihtiyaç duyduğu hepsini kapsayan API ve SDK’ları sağlar. Ayrıca platform, özü ekosistemine ait bir kripto cüzdanına, gösterge tablolarına ve protokollerine de sahiptir. Blockchain ağının hepsini kapsayan işlevleri özü adını taşıyan bir kripto para biriminin yardımıyla gerçekleşir. OST coin, dünya üzerinde birçok amaçla kullanılabilen bir konumel toözür.

Proje ne tür hizmetler sunar?

Şu anda OST ortakları şu anda 300 milyonun üzerinde kişisiya sahiptir. Bunun nedeni, ekosistemin sağladığı bir dizi özelliklerdir. Proje, hem işletmeler hem de tüketiciler tarafından gerçek dünya sorunlarında kullanılabilmektedir. Örneğin, Ethereum Blockchain’in tıkanıklığını azaltmzamanı hedeflemektedir. Bunun için OpenST Mosaic isimli bir protokol piyasaya sürmüştür. Ayrıca platform, tüketici uygulamalarının markalı bir token aracılığıyla topluluk oluşturmasını da destekler. Bunun için gereken hepsini kapsayan STK’lara sahiptir ve süreci en yeni derece basitleştirmektedir.

OST coin nedir? Ne işe yarar?

Ekosistem OST coin isimli, özüni adını taşıyan bir kripto para birimiyle çalışır. Bu dijital varlık bir ERC-20 tokenidir. Bu token, Ethereum ağının içerisinde en yeni derece hızlı bir şekilde işlem gerçekleştirmek için kullanılabimlektedir. Bununla birlikte token yaratmak isteyen markalar, platformun STK ve API’larına ulaşmak için bu dijital varlık ile ödeme yapmak zorundadır.

OST coin nasıl alınır?

OST coin şu an için yalnızca Gate.io borsasında listelenmektedir. Bahsi geçen kripto para, 2018 yılında Binance dahil olmak üzere birçok borsada listelenmiştir. Ancak takip eden yıllarda delist edilmiştir. Bugün kripto parzamanı satın almak isteyen yatırımcıların, Gate.io borsasına üye olması ve OST’nin işlem gördüğü parite üzerinden alım adımlarını takip etmesi gerekmektedir.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için OST nedir? OST Coin Ne İşe Yarar?

Etiketler :
Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.