Near Foundation’dan 100 Milyon Dolarlık Sermaye Anlaşması: Fiyatta Büyük Yükseliş - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Near Foundationdan 100 Milyon Dolarlik Sermaye Anlasmasi Fiyatta Buyuk Yukselis
2 yıl önce
2 yıl önce

Near Foundation’dan 100 Milyon Dolarlık Sermaye Anlaşması: Fiyatta Büyük Yükseliş

Near Protocol’e bağlı kar amacı gütmeyen kuruluş Near Foundation, risk sermayesi şirketi Caerus Ventures ile 100 milyon abd parasılık sermaye fonu anlaşması gerçekleştirdi.

Techfundingnews’ün ettiğı havadise göre merkeziyetsiz uygulamalar (dApp) için performans sağlzamanıcısı olan Near Protocol’ün İsviçre merkezli kuruluşu Near Foundation, Caerus Ventures ile 100 milyon abd parasılık iş birliği etti.

Near Foundation, start verngıçta 50 milyon abd parasılık tohum yatırımlar yapacaklarını ardından Web3 sektöründeki girişimci, geliştirici ve mühendislere fon sağlayacaklarını açıkladı.

Near Foundation CEO’su Marieke Flament meseleya ilişkin ettiğı konuşmada şu ifadelere konum verdi:

Cearus’u destekliyoruz çünkü eğlencenin merkeziyetsizliğine dayanan bir yatırım tarzları bulunuyor.

Cearus Ventures’un kurucusu Nathan Pillai yapılan konuşmalarda, “Web3 teknolojisinin eğlenceyi nasıl değiştireceği, kültür organizasyonlarını nasıl gerçekleşeceği ve nasıl kullanım alanı sunacağı meselesunda henüz çok fazla fikir sahibi değiliz. Cearus’un asıl amacı Spor, müzik, film, moda, sanat ve oyun alanlarında herkes için sunulan projeleri ortaya çıkaran yenilik için destekleyici olmak.” ifadelerinde bulundu.

CoinMarketCap verilerine göre en değerli 23. kripto para olan Near, havadis ile birlikte yaklaşık %11 yükseliş yaşayarak 5,2 abd parası seviyelerine yükseldi.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.