HempCoin Nedir? THC Ne İşe Yarar? - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
HempCoin Nedir THC Ne Ise Yarar
2 yıl önce
2 yıl önce

HempCoin Nedir? THC Ne İşe Yarar?

HempCoin, tarım ve çiftçilik sektörlerine likidite sağlamak için özel olarak geliştirilen bir kripto para birimidir. Dünya çapında çiftçiler ve distribütörler arasındaki küresel işlemler için bir platform görevi görmektedir. Bu makalemizde Kriptokoin.com olarak “HempCoin nedir?” sorusuna yanıt vereceğiz. Bunlara ek olarak proje hakkında merak edilen hepsi meselelara değineceğiz.

HempCoin nedir? THC ne işe yarar?

HempCoin çiftçilerin, ithalatçı ve ihracatçıların karşılaştığı bütün zorlukları para birimine dönüştürmeye ve parasal işlemler bakımından ele almgüni amaçlar. Aynı zamanda THC, Kenevir endardrisi için de işlem hizmetleri imkanı sunar. Tütün endardrisi ayrıyeten kripto para birimi için bir hedef pazar meselemundadır.

THC, 2014 yılında çiftçilik ve tarım alanlarında geliştirilen BTC kaynaklı kripto paralardan biriydi. 2017 yılında ise, tütün ve tıbbi tarım gibi diğer endardriler arasında kullanım alanlarını genişletti. Şirketin CEO’su Tim Renzetti, THC’nin oluşturulmasında kredilendirildi. HempCoin platformunun temel hedefi, dünya çapında trilyon abd parasılık bir tarım endardrisini destekleyebilmektir.

HempCoin nasıl çalışır?

Masternode’larda çalışmaktadır. Minimum 50.000 THC fon ile kişisilar, Masternode’lar ile  güvenlik, gizlilik ve işlem seçeneklerinden faydalanılabilmektedir. Platform ödüllerinin kişisiları arasında dağıtmak için Proof of Stake mekanizmasını kullanır. THC sert çatallarla çalışır. Hard fork, bir kripto paranın olan kodunu değiştirir ve iki versiyona böler.

Protokol, bir kripto pargüni çatallgünip, Blockchain’de daha öncesinde geçersiz olan blokları doğrular. Ayrıyeten, HempPay ile yapılan işlemler için eşler arası ağlarla birlikte Satış Noktası sistem entegrasyonunu kullanmaktadır. Satıcı işleme yazılımını HempPay sistemiyle entegre eden platform, kredi kartları gibi sat sat noktası işlem imkanı sunmaktadır. Bununla birlikte ana düğümler anında eşler arası işlemleri etkinleştirmektedir.

Platformun özellikleri neler?

  • PrivateSend: Fonların kaynağından beri bir işlem gizliliği imkanı sunar. Platform, yapılan işlemleri izlenemez duruma getirmek için bir kişisinın girişlerini diğer iki kişisinın girişleriyle birleştirmek için eşsiz bir protokol kullanmaktadır.
  • InstantSend: Merkezi bir otoritenin herhangi bir görevi olmaksızın HempCoin, Satış noktası sistemini kullanarak anında ödemelere izin vermektedir. Kredi kartıyla da aynı şekilde çalışmaktadır.
  • Yönetim: Merkezi olmayan bir platform olarak, her Masternode sahibine bir oy hakkı tanır. Böylelikle yönetişimle ilgili hepsi en yeniuçlar oylama yöntemiyle alınmaktadır.
  • Bütçeleme: THC bütçeleri, Masternode’ler ile finanse edilir. Projede çalışan katılımcıları tazmin etmek için kullanılmaktadır.

HempCoin nedir? THC nasıl satın alınır?

HempCoin (THC) ile işlem yapılan borsalar; CoinGecko, CoinCodex ve Bittrex’dir. THC Depolama için; THC Coinleri ERC-20 uyumludur. MyEtherWallet gibi herhangi bir ETH cüzdanında saklanabilmektedir. Diğer depolama tercihleri arasında ise Ledger Nano S ve Trezor gibi donanım cüzdanları konum alır. Aynı zamanda Exodus ve Jaxx THC için depolama cüzdanlarıdır.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın

Yazının devamı için HempCoin Nedir? THC Ne İşe Yarar?

Etiketler :
Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.