DOGE, MATIC, SHIB, BTC ve Bu 6 Altcoin İçin Al-Sat Seviyeleri! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
DOGE MATIC SHIB BTC ve Bu 6 Altcoin Icin Al Sat
2 yıl önce
2 yıl önce

DOGE, MATIC, SHIB, BTC ve Bu 6 Altcoin İçin Al-Sat Seviyeleri!

Bitcoin ve DOGE dahil çoğu altcoin fiyatları düştü. Şimdi alttaki destek seviyelerini yeniden test etmeye çalışıyorlar. Bitcoin ve seçili altcoin’lerde bir çöküşü önlemek için boğaların savunması gereken önemli destek seviyeleri neler? Kripto çalışani Rakesh Upadhyay, öğrenmek için en büyük 10 kripto paranın grafiklerini inceliyor.

Kripto para piyasasına genel bir bakış

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, belirleyici bir katalizörün olmaması ve ABD Dolar Endeksi’ndeki (DXY) güç, riskli varlıkların toparlanmasını kontrol altında tuttu. Bitcoin (BTC), bu zor kopuşu arayan dar bir aralıkta sıkışıp kalıyor. Bitcoin aralık içinde ne görecek şekilde uzun süre harcarsa, en yeniuçta ondan kopuş o görecek şekilde büyük olacak.

Kripto para birimlerindeki kısa vadeli belirsizlik, kurumsal yatırımcıların uzun vadeli görüşünü değiştirmiş gibi görünmüyor. BNY Mellon CEO’su Robin Vince, banka tarafından ettirılan bir anketin, kurumsal yatırımcıların %91’inin önümüzdeki birkaç yıl içinde bir tür tokenize varlığa yatırım yapmaya istekli olduğunu gösterdiğini söyledi.

Günlük kripto para piyasası performansı / Kaynak: Coin360

Bazıları kurumların kriptoya geçişte yavaş olduğuna inansa da, Coinbase kıdemli danışmanı John D’Agostino aksini düşünüyor. D’Agostino, SALT ile ettiğı röportajda “kurumsal atalet çok gerçek bir şey” diyor. Ancak dijital varlıklar söz meselesu olduğunda kurumsal benimsemenin “çok, çok hızlı hareket ettiğini” kaydediyor. Şimdi araştırma zamanı…

BTC, ETH, BNB, XRP ve ADA araştırmai

Bitcoin (BTC)

Ayılar, 17 ve 18 Ekim’de 50 günlük basit hareketli ortalamzamanı (SMA) (19.659 birim) başarıyla savundu. Bu engeli aşmadaki başarısızlık, muhtemelen agresif boğaları kâr elde etmeye ve zamanıları short pozisyonlar işe koyultmaya teşvik etti. Böylece BTC, 18 Ekim’de 20 günlük ardel hareketli hemen hemennın (EMA) (19.384 birim) altına geri döndü.

DOGE MATIC SHIB BTC ve Bu 6 Altcoin Icin Al Sat.webp

Satıcılar bir kez daha 18.843 birimdan acil desteğe meydan okumaya çalışacaklar. Bu seviye bozulursa, sat satın artması ve BTC’nin 18.125 birim ile 17.622 birim arasındaki kritik destek bölgesine düşmesi mümkün. Ayılar, bu bölgeyi hepsi güçleriyle savunacaklar. Çünkü, bunun altında bir kırılmanın düşüş trendinin bir zaman en yeniraki ayağını işe koyultması mümkün. İlk güç işareti, daha fazla satın alma çekecek ve fiyatı 20.500 birima itecek düşüş trendi çizgisinin üzerinde bir kırılma ve kapanış olacak. Boğalar, olası bir kısa vadeli trend değişikliğine işaret etmek için bu engeli aşmak zorunda kalacaklar. BTC’nin daha zaman en yenira 22.800 birimdan bir zaman en yeniraki dirence doğru yükselmesi mümkün.

Ethereum (ETH)

ETH, 17 Ekim’de simetrik üçgen modeline yeniden girdi. Ancak, boğalar toparlanmzamanı sürdüremedi. 18 Ekim’de fiyat düştü ve zamanılar fiyatı 1.263 birima çekmeye çalışıyor.

1666335605 29 DOGE MATIC SHIB BTC ve Bu 6 Altcoin Icin Al Sat.webp

Yavaş yavaş azalan 20 günlük EMA (1.320 birim) ve negatif bölgedeki RSI, zamanıların marjinal bir avantajda olduğunu gösteriyor. Fiyat 1.263 birimın altına düşerse, ETH’nin 1.190 birima düşmesi olası. Tersine, eğer fiyat mevcut seviyeden veya destek 1.263 birimdan yükselirse, bu, daha düşük seviyelerin alıcıları cezbettiğini gösterecek. Boğalar daha zaman en yenira fiyatı üçgenin direnç çizgisinin üzerine çıkarmaya çalışacak. Bunu başarırlarsa, ETH’nin azalan kanalın düşüş trendi çizgisine yükselmesi olası. Bu direncin üzerinde bir kırılma, muhtemelen düşüş trendinin en yeniunu gösterir.

Binance Coin (BNB)

BNB, en yeni birkaç gündür 258 ile 300 birim arasında konsolide oluyor. Buna rağmen, zamanılar hareketli hemen hemenları savunarak ardünlük kazanmaya çalışıyor.

1666335606 398 DOGE MATIC SHIB BTC ve Bu 6 Altcoin Icin Al Sat.webp

Satıcılar şimdi fiyatı 258 birimdan aralığın desteğine çekmeye çalışacaklar. Kısa bir süre içinde bir destek seviyesi tekrar tekrar test etmesi, onu zzamanıflatma eğiliminde olduğunu gösterir. Bu seviye yol verirse, BNB’nin 216 birimdan bir zaman en yeniraki desteğe düşmesi mümkün. Yavaş yavaş azalan 20 günlük EMA (275 birim) ve 45’e yakın göreceli güç endeksi (RSI), zamanıların hafif bir avantajı olduğunu gösteriyor. Bu varszamanımın aksine, fiyat yükselir ve hareketli hemen hemenların üzerine çıkarsa, BNB’nin aralık içinde kalış süresini uzatması ve 300 birimdaki genel dirence yükselmesi muhtemel.

Ripple (XRP)

XRP, 17 Ekim’de 20 günlük EMA’nın (0,47 birim) üzerinde toparlandı ve kapandı. Ancak, boğalar bu avantajı geliştiremedi. Bu, zamanıların rallilerde sat sat ettiğını gösteriyor.

1666335606 328 DOGE MATIC SHIB BTC ve Bu 6 Altcoin Icin Al Sat.webp

Fiyat keskin bir şekilde düştü ve 18 Ekim’de 20 günlük EMA’nın altına geriledi. Satış yoğunlaştı ve XRP üçgenin destek hattına düştü. Bu, yakın vadede dikkat edilmesi gereken önemli bir seviye. Çünkü, bunun altında bir kırılmanın XRP’yi 0,41 birima indirmesi mümkün. Yukarı yönde, ilk güç işareti bir kırılma ve 0,49 birimın üzerinde kapanış olacak. Boğalar daha zaman en yenira fiyatı direnç çizgisi ile 0,56 birim arasındaki tepe bölgesine çekmeye çalışacak. Bu bölgenin üzerinde bir kırılma ve kapanışın, yükseliş trendinin yeniden işe koyuldığını göstermesi muhtemel.

Cardano (ADA)

Güçlü bir eğilimde, yardım rallisi genellikle bir ile üç gün sürer. Cardano’da (ADA) olan da bu. 18 Ekim’deki iki günlük toparlanmanın ardından fiyat düştü. Bu da zamanıların her küçük rallide sat sat ettiğını gösteriyor.

1666335606 896 DOGE MATIC SHIB BTC ve Bu 6 Altcoin Icin Al Sat.webp

Ayılar avantajlarını artırmaya çalışacak. Böylece, ADA’yı düşen kamanın destek hattına batıracak. Bu destek de kırılırsa sat satın hızlanması ve ADA’nın 0,30 birima düşmesi mümkün. Boğalar bir çöküşü önlemek istiyorsa, fiyatı hızlı bir şekilde 20 günlük EMA’nın (0,39 birim) üzerine çıkarmak zorunda kalacaklar. ADA’nın daha zaman en yenira kamanın direnç çizgisine yükselmesi olası. Bu seviyenin üzerinde bir kırılma, muhtemelen potansiyel bir trend değişikliğine işaret edecek.

SOL, DOGE, DOT, MATIC ve SHIB araştırmai

Solana (SOL)

Ayılar 18 Ekim’de 20 günlük EMA’da (31,40 birim) toparlanmzamanı durdurduğu için boğalar fiyatı düşüş trendi çizgisine itemedi. Solana (SOL), 30 birim ile 29,42 birim arasındaki güçlü destek bölgesine geri döndü.

1666335606 723 DOGE MATIC SHIB BTC ve Bu 6 Altcoin Icin Al Sat.webp

Fiyat mevcut seviyeden geri dönerse, boğalar tekrar SOL’u düşüş trendi çizgisine itmeye çalışacak. Alıcılar, 35,50 birima olası bir ralliye kapıları açmak için bu engeli aşmak zorunda kalacaklar. Ancak, zamanıların başka planları olabilir. Fiyatı 29,42 birimın altına çekmeye çalışacaklar ve 13 Ekim’de yapılan 27,87 birimlık gün içi düşüğüne meydan okuyacaklar. Bu seviye muhtemelen boğaların güçlü alımlarını çekecek. Ancak, zamanılar desteği kırmzamanı başarırsa, bir zaman en yeniraki durak muhtemelen 26 birim olacak.

Dogecoin (DOGE)

DOGE, 18 Ekim’de 20 günlük EMA’yı (0,06 birim) deldi. Ancak, 50 günlük SMA’da (0,06 birim) sert bir muhalefetle karşılaştı. Bu, duyarlılığın olumsuz olduğunu ve traderların küçük rallilerde sat sat ettiğını gösteriyor.

DOGE

Ayılar, DOGE fiyatını 0,06 birim civarında desteğe düşürmeye çalışacak. Boğalar önceki iki olayda bu seviyeyi başarıyla savunmuştu. Bu nedenle, performanslarını tekrar tekrar deneyeceklerdir. Fiyat destekten geri dönerse, DOGE fiyatının tekrar hareketli hemen hemenlara yükselmesi olası Alıcılar, 0,07 birima bir ralli kurmak için bu engeli aşmak zorunda kalacaklar. Aksine, fiyat desteğin altına düşerse, DOGE Haziran’ın en düşük seviyesi olan 0,05 birima düşebilir. Boğaların bu seviyeyi hepsi güçleriyle savunmaları mümkün.

Polkadot (DOT)

Alıcılar, 17 ve 18 Ekim günlerinde Polkadot’u 20 günlük EMA’nın (6,27 birim) üzerine çıkaramadı. Bu, zamanıların bu seviyeyi şiddetle savunduklarını gösteriyor.

DOGE

Satıcılar, fiyatı hayati desteğin 6 birimın altına çekerek, avantajlarını daha da güçlendirmeye çalışacaklar. Başarılı olurlarsa sat satın hızlanması ve DOT’un 5,68 birima düşmesi mümkün. Bu seviye de kırılırsa, bir zaman en yeniraki durak muhtemelen 5,36 birim olacak. Alternatif olarak, fiyat zorla 6 birimdan yükselirse, boğaların düşüşlerde biriktiğini gösterecektir. Alıcılar daha zaman en yenira tekrar 20 günlük EMA’daki genel engeli aşmaya çalışacak. Böylece, fiyatı 6,64 birima doğru itecek.

Polygon (MATIC)

MATIC, 17 Ekim’de düşüş trendi çizgisinin üzerinde kırıldı ve kapandı. Bu, yakın vadede sürekli bir toparlanmanın işe koyuldığını gösteriyor.

DOGE

MATIC’in, muhtemelen zamanıların güçlü bir savunma oluşturacağı 0,94 birima yükselmesi mümkün. Fiyat bu seviyeden düşerse, yine de 20 günlük EMA’dan (0,81 birim) geri dönerse, duyarlılığın olumluya döndüğünü ve traderların düşüşlerde alım ettiğını gösterir. Bunun, 1,05 birima bir ralli ihtimalini artırması mümkün. Alternatif olarak, fiyat düşer ve hareketli hemen hemenların altına gerilerse, muhtemelen en yeni kırılmanın bir boğa tuzağı olacağını düşündürür. MATIC’in daha zaman en yenira 0,69 birima düşmesi mümkün.

Shiba Inu (SHIB)

SHIB’in toparlanması, 20 günlük EMA’ya (0,00011 birim) yakın bir konumde başarısız oldu. Böylece, fiyat 0,000010 birimdaki güçlü bir desteğe geriledi.

DOGE

Aşağı eğimli hareketli hemen hemenlar ve 37’nin altındaki RSI, zamanıların ardün olduğunu gösteriyor. Fiyat 0,000010 birimın altına düşerse, SHIB’in 0,000009 birima ve ardından 0,000007 birimdaki kritik desteğe düşmesi olası. Boğalar SHIB’in yokuş dip gitmesini engellemek istiyorsa, fiyatı hızla 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarmak zorunda kalacaklar. SHIB’in daha zaman en yenira 50 günlük SMA’ya (0,00011 birim) ve ardından 0,000014 birima yükselmesi olası.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için DOGE, MATIC, SHIB, BTC ve Bu 6 Altcoin İçin Al-Sat Seviyeleri!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.