Dev Borsanın Elinde Torbalarca Bu Altcoin’den Var! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1679493609 Dev Borsanin Elinde Torbalarca Bu Altcoinden Var
1 yıl önce
1 yıl önce

Dev Borsanın Elinde Torbalarca Bu Altcoin’den Var!

Yüksek profilli merkezi kripto borsalarından Crypto.com, 2 Mart’tan bu yana ettiğı satın alımlarla bu altcoin projesinin en büyük balinalarından biri haline geldi…

Crypto.com, bu altcoin projesinin en büyük yatırımcıları arasında

Singapur merkezli kripto para borsası Crypto.com, ShibaSwap’in yönetim token’i olan ShibaSwap’ın (BONE) en büyük 10 yatırımcısı arasında ulaştı. MEXC Global’den devamında bu listede konum alan Crypto.com’un cüzdanı, 2 Mart 2023’ten bu yana 2.166.361 (2.16 milyon) BONE topladı. Borsanın toplam satın alımı 2.66 milyon abd parası değerinde.

Etherscan.io verilerine göre, merkezi borsa MEXC Global, BONE arzının %8’ini elinde tuttuğu 22 milyon abd parasılı pozisyona sahip. 10.sıaya ulaşan Crypto.com, şu anda toplam arzın %0,9’ına denk gelen 2.16 milyon BONE tutuyor.

Anonim bir altcoin balinası borsaları geride bırakıyor!

Şu anda 32.8 milyon BONE’a denk gelen 40.4 milyon abd parası değerindeki ilk sıra, anonim bir cüzdana ait. MEXC Global ile ilişkili “Mexc.com 3” etiketli cüzdan ikinci sırada konum alıyor. Crypto.com’un yüklü BONE satın alımı, uygulaması aracılığıyla Cronos üzerinden BONE para yatırma ve çekme işlemlerini mümkün kılmasının ardından gerçekleşti.

Resmi duyuruya göre, “Cronos aracılığıyla BONE yatırma ve çekme işlemleri Crypto.com Uygulamasında etkinleştirildi.”

Shiba Inu (SHIB) yakma oranı %4,600 artışa geçti

BONE’un bir parçası olduğu Shiba Inu (SHIB), en yeni zamanlarda token burn oranında kayda değer bir artış kaydetti. Token yakma oranı en yeni 24 saatte göre %5.000’e yükseldi.

“Token burn” terimi, bir token’in toplam arzını etkili bir şekilde azaltan, dolaşımdan kettirılan tokenlerin oranını ifade eder. Teorik olarak, Shiba Inu’nun yanma oranındaki çarpıcı artış, azalan arz sebebiyle kripto para biriminin daha zirve bir değerlemesine yol açmalıdır. Bununla birlikte, tokenin piyasa fiyatı nispeten sabit ketti ve bu da yatırımcıları şaşırttı.

Dev Borsanin Elinde Torbalarca Bu Altcoinden Var.webp

SHIB fiyatı ne durumda?

Son iki 7 gündır, Shiba Inu sınırlı fiyat dalgalanmaları yaşadı, bu da büyük ölçekli trader ve yatırımcıların gelecekteki seyrinden emin olmadığını gösteriyor. Token yanma oranındaki artış, piyasa oyuncularına belirleyici bir yönlendirme sağlamadı ve mevcut karamsar havgüni dağıtamadı.

Artan bir yanma oranı, arzın azalması sebebiyle fiyat üzerinde genellikle artışa yol açar. Bu da arz ve talebin temel ekonomik ilkesine dayanır. Bir coin’in bulunabilirliği azettikça, talep aynı kalır veya artarsa, varlığın fiyatı artmalıdır. Bununla birlikte, yanma oranı ile fiyat arasındaki ilişki karmaşık olabilir, çünkü diğer çeşitli faktörler de piyasa trendlerini etkileyebilir.

1679493606 895 Dev Borsanin Elinde Torbalarca Bu Altcoinden Var

Kriptokoin.com olarak BONE tokenin en yeni zamanlarda Shibarium’in etrafındaki söylentiler sebebiyle ateş altında kettiğını aktarmıştık. Merakla olabilen Shibarium’in başka bir ağdan kopyalanması, topluluğun tepkisini topluyor.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Dev Borsanın Elinde Torbalarca Bu Altcoin’den Var!

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım