Bitexen’den Bitexen Akademi’de Soruları Yanıtlayanlara Büyük Ödüller - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Bitexenden Bitexen Akademide Sorulari Yanitlayanlara Buyuk Oduller
2 yıl önce
2 yıl önce

Bitexen’den Bitexen Akademi’de Soruları Yanıtlayanlara Büyük Ödüller

Dijital varlık alım-satım Platformu Bitexen, kişisiların öte yandanlıklar ve buluşma noktası BitexenClub uygulaması içerisinde konum alan Club Akademi isimli “bil-kazan” özelliğini start verttı.

Bitexen, kişisiları için birçok öte yandanlık ve avantaj sunan Bitexen Club uygulamasına yeni bir özellik daha ekledi. Club Akademi isimli bu özelliğin içerisinde kripto paralar hakkında bir soru-cevap oyunu bulunuyor.

Kullanıcılar; kolay, normal, zor, bilirkişi ve prof seçeneği bulunan bilgi oyununda her kategoriye göre ödül kazanıyor ve bu kazanılan ödülleri belirli fan tokenlara dönüştürerek ödül kazanabiliyor. Belirlenen kategorilere göre bilinen her soru için kolay seviyesinde 5, normal seviyesinde 10, zor seviyesinde 25, bilirkişi seviyesinde 50, prof seviyesinde ise 100 puan kazanılıyor.

Kazanılan puanları dönüştürebileceğiniz ödüller 14 gün süreyle yenileniyor. Güncel ödüller; 2500 puana 3 SIV, 5000 puana 5,5 KYSR, 10000 puana 11 AKREP ve 25000 puana 7 DEMIR olarak belirlenmiş bulunuyor.

Ayrıca, isteyen kişisilar platforma soru gönderebiliyor.

Bitexen’e üye değilseniz bu linkten üye olarak öte yandanlıklardan faydalanabilirsiniz.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım