Batık Kripto Platformuna ABD’den İzin Geldi: Altcoin Satıp Bitcoin ve Ethereum Alabilecek! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Celsius CEOsu Lendingden Sonra Gozunu Custodyye Cevirdi
10 ay önce
10 ay önce

Batık Kripto Platformuna ABD’den İzin Geldi: Altcoin Satıp Bitcoin ve Ethereum Alabilecek!

İflas eden kripto para şirketi Celsius Network (CEL), elinde bulundurduğu altcoinleri Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a (ETH) dönüştürmek için gerekli izinleri topladı.

Celsius, elindeki altcoinlerin önemli bir kısmını Bitcoin ve Ethereum’a çevirme en yeniuçı almış, bu doğrultuda New York’taki iflas mahkemesine 15 Haziran güninde yeniden yapılandırma raporu sunarak varlıkları dönüştürme meselesunda onay talep etmişti.

New York Güney Bölge İflas Yargıcı Martin Glenn 30 Haziran günli mahkeme dosyasında, mesele hakkında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile yapılan bir görüşmenin ardından Celsius’un talebini onayladıklarını belirtti.

Yargıcın en yeniuçına göre Celsius, 1 Temmuz 2023 itibarıyla (bugün) saklama (custody) hesaplarıyla ilişkili tokenlar haricindeki kripto paraları ve kripto varlıkları Bitcoin veya Ethereum’a dönüştürebilecek.

Celsius haziran güninın başında ettiğı konuşmada, bu en yeniuçın çalkantılı kripto para piyasasında zararı minimuma indirmek ve ellerinde kalan varlıkların değerini en ard düzeye çıkarmak amacıyla yapıldığı söylemişti.

Celsius’un dönüştürebileceği toplamda milyonlarca birim değerinde 15 farklı altcoin bulunuyor. Söz meselesu altcoinler şu şekilde: 103.065 adet Cardano (ADA), 660.348 adet Celsius (CEL), 91.630 adet Polygon (MATIC), 3.337 adet Chainlink (LINK), 197 Litecoin (LTC), 1.832 adet Polkadot (DOT), 439 FTT (FTT), 106 adet Aave (AAVE), 53 adet Bitcoin Cash (BCH), 864 adet Uniswap (UNI), 145 adet Solana (SOL), 19 adet Binance Coin (BNB), 47.851 adet Stellar (XLM), 3.119 adet Eos (EOS) ve 5.567 adet Serum (SRM).

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.