Analist Bitcoin, Cardano, SOL ve ETH İçin Sıradakini Açıkladı! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1665770408 Analist Bitcoin Cardano SOL ve ETH Icin Siradakini Acikladi
1 yıl önce
1 yıl önce

Analist Bitcoin, Cardano, SOL ve ETH İçin Sıradakini Açıkladı!

Bitcoin ve Solana araştırmalerini güncelleyen bir çalışane göre, Cardano hacim liderliğini kaybetmek üzere. Bu olursa, yakında ilk 10 dışında işlem gören bir ADA’yı izleyebiliriz.

Jaen yeni Pizzino, Bitcoin’in hala karanlıkta olduğunu söylüyor

Popüler çalışan, Bitcoin geçtiğimiz 7 gün boyunca dipleri gördükten devamında şu anda belirsiz bir ivme eriştiğını söyledi. Yazım sırasında, Bitcoin hala zamaniları bastırmakta zorlanıyor. Analist, BTC fiyatının her durumda en yeni altı ila yedi gündür düştüğünü söylüyor.

Cardano ile ilgili olarak Pizzino, en yeni 20 zamanin diplerinde işlem gördüğü için ADA’nın yakında ilk 10 dışında kalabileceğini söyledi. Kripto çalışanine göre Cardano ile ilgili kötü havadisler altcoin piyasasının geri kalanı üzerinde olumsuz etkileyecek:

ADA yeni diplere düştü. 0,38 birimdan beri trend zarar yönlü. Bu nedenle, olumsuz bir havadis alırsak piyasa çöker. Eğilim düştüğü ve fiyat yeni dip seviyelere ulaştığı için düşüş diğer piyasalardan daha fazla.

Cardano, şu anda en en yeni Şubat 2021’de ulaştığı 0.3713 birimdan işlem görüyor. Piyasa değerine göre en büyük 8.kripto para birimi, ATH fiyatından bu yana %88.07 değer kaybetti. Pizzino’ya göre, Solana’da benzer şekilde zamaniların gücü altında eziliyor.

Pizzino’ya göre ilk 10’un bir diğer köklü ismi Solana, Cardano’ya benzer bir durumda. Ancak rakibine nazaran çok fazla düşmedi. Solana şu anda Temmuz 2021’in en düşük seviyesinin altında olan 30.59 birimdan işlem görüyor.

“Cardano en güçsüzü”

Cardano, Solana ve Ethereum (ETH) ile karşılaştıran Pizzino’ya göre, üç akıllı sözleşme ağı arasında Cardano’nun en “güçsüzü” olduğunu söylüyor. Analiste göre, Ethereum daha güçlü bir meselemda olan mutluk lider:

ETH 1,280 birim civarında daha zirve ve hala 880 birimın en düşük seviyesinin üzerinde. Yani daha güçlü bir meselemda. Solana ise biraz daha zzamanif ve ADA, üçünden daha zzamanif.

1665770406 712 Analist Bitcoin Cardano SOL ve ETH Icin Siradakini Acikladi

Etehreum’un arzı 8 Ekim’den bu yana yaklaşık 6.000 ETH veya yaklaşık 7.9 milyon birim düştü. Bu Ethereum ağının ilk deflasyonist hamlesini işaret ediyor. Bir ay önce merge yoluyla PoW’dan PoS’a geçişinden bu yana, ürettiğinden daha fazla ETH yok ediyor.

Analist Bitcoin Cardano SOL ve ETH Icin Siradakini Acikladi.webp

Bununla birlikte, Ethereum’un uzun vadeli şekilü, Fed’in faiz oranlarını normalden fazla sıcak enflasyona yükseltmesinin yol açtığı sürekli makro dikkatlar sebebiyle düşüş gösteriyor. ETH, ABD hisse senetleriyle sürekli pozitif korelasyonu sebebiyle bu risklere karşı hassas olmaya devam ediyor. Bu nedenle, mevcut yükselen trend çizgisinin altına düşmesi, teknik anlamda daha fazla düşüş anlamına gelecek.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Analist Bitcoin, Cardano, SOL ve ETH İçin Sıradakini Açıkladı!

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım