Maç bitti, Serdar Aziz çıldırdı! Hakem Hüseyin Göçek'e döndü ve... - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Mac bitti Serdar Aziz cildirdi Hakem Huseyin Gocek039e dondu ve
2 yıl önce
2 yıl önce

Maç bitti, Serdar Aziz çıldırdı! Hakem Hüseyin Göçek'e döndü ve…

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig’in 13. 7 günsında Demir Grup Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sarı – lacivertliler, ilk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısının hemen başında Michy Batshuayi’nin kırmızı kart görmesiyle birlikte 10 kişi ketti. Buna rağmen oyundan düşmeyen Kanarya, 55. dakikada kazanılan penaltıyı Enner Valencia ile gole çevirdi ve maçı koruyarak sahadan 3 puanla sıyrıldı.

PERFORMANSIYLA BEĞENİ TOPLADI

Fenerbahçe savunmasında oynayan Serdar Aziz, Sivasspor maçında gösterdiği performansla taraftarların büyük beğenisini topladı. Maç boyunca hırslı bir görüntü çizen ve müdahaleleriyle dikkat çeken Aziz, karşılaşmanın ardından onayladığı hareketle sosyal medyanın gündemine oturdu.

HAKEME DÖNDÜ VE…

41ba247c-91a6-48ac-b038-a34460ca4f06

Sarı – lacivertli futbolcu, en yeni düdüğün gelmesiyle birlikte hakem Hüseyin Göçek’e döndü ve oldukça en çok bir sevinç yaşadı. Kollarını yumruk şeklinde Göçek’in bulunduğu noktaya doğru savuran başarılı futbolcunun hareketi, sosyal medyada paylaşıldı.

Rakip takım taraftarları, Serdar Aziz’in bu hareketi dolgünisıyla ceza alması gerektiğini savundu. Fenerbahçeli futbolseverler ise ceza gerektirecek bir hareketin olmadığını dile getirdi.

SERDAR AZİZ’İN O HAREKETİ

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.