Mahkemede ilginç anlar! 'Siz kimsiniz, burası neresi?' - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Mahkemede ilginc anlar 039Siz kimsiniz burasi neresi039
2 yıl önce
2 yıl önce

Mahkemede ilginç anlar! 'Siz kimsiniz, burası neresi?'

Ankara’nın Mamak ilçesinde 4 Aralık 2020’de meydana gelen olayda Fatih Alşan, meseleşmak için buluştuğu Yasemin Aydın’ı, çıkan tartışmada tabancayla 3 kez ateş ederek öldürdü. Aydın’ın cesedini otomobil ile Sakarya’ya götürüp yol kenarına atan Alşan, gözaltına alınıp tutuklandı.

Alşan, ‘kasten öldürmek’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle açılan davada hakim karşısına oldu. Ankara 1’inci Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya taraf avukatları da katıldı.

“SİZ KİMSİNİZ, BURASI NERESİ?”

Sanık Alşan, mahkeme heyetine yönelik, “Siz kimsiniz, burası neresi?” diye sordu. Şikayetçi avukatı da sanığın akli dengesinin konuminde olduğunu ve en ard sınırdan cezalandırılmasını talep etti.

Sanık avukatının beyanının ardından ara en yeniuçı açıklayan mahkeme, Alşan’ın akıl sağlığının konuminde olup olmadığına ilişkin İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan rapor alınmasına hükmederek, tutukluluk halinin devamına en yeniuç verdi. Duruşma ertelendi.

cbfc4d8ce62eb3d92aa9b876feca252d

(DHA)

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
"Hippi ve pagan" genç kızın anlattıkları sosyal medyayı ikiye böldü!“Hippi ve pagan” genç kızın anlattıkları sosyal medyzamani ikiye böldü!
Türkiye’den çok kritik bir hamle daha!Türkiye’den çok kritik bir hamle daha!
Maden işçileri için yeni yasa ve maddi destek hazırlığıMaden işçileri için yeni yasa ve maddi destek hazırlığı

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.