Zirve 23'e sürpriz isim olarak katılan Selçuk Bayraktar: Kızılelma'nın en yeni aşamalarındzamanız - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Zirve 23039e surpriz isim olarak katilan Selcuk Bayraktar Kizilelma039nin en
2 yıl önce
2 yıl önce

Zirve 23'e sürpriz isim olarak katılan Selçuk Bayraktar: Kızılelma'nın en yeni aşamalarındzamanız

23 Yetenek Derneği tarafından bu sene ikincisi organize edilen Zirve 23, bugün 2 bini aşkın üniversite öğrencisi gencin katılımıyla gerçekleşti. Maslak’taki Volkswagen Arena’da düzenlenen zirvede gençler, etkili liderlerin hikayelerini dinleme imkanı buldu. Zirvede gençler için sürpriz meseleklardan biri Baykar Teknoloji ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar oldu. Devrim temasıyla gençlerle buluşan Bayraktar, meseleşmasına Bartın’da hayatını kaybeden madencilere rahmet dilekonumek işe koyuldı. Bayraktar, Baykar’ın insansız hava araçları hikayesini gençlerle paylaştı.

“DOĞRU AHLAKTAN AYRILMADAN İLERLERSENİZ DÜNYANIN EN İYİSİNİ YAPABİLİRSİNİZ”

Gençlerle meseleşan Selçuk Bayraktar, “Geleceğe dair nasıl bir strateji izleyeceğiniz bugünün değil, yarının yarışlarına odaklanacak olursanız, 10 sene zaman en yenirasının yarışına bugünden hazırlanacak olursanız ve ilerlediğiniz yolda azami gayretle ve dosdoğru ahlaktan ayrılmadan ilerlerseniz işte bu neden sorusuna da tam doğru bir cevap verirseniz. Dünyanın en iyisini yapabilirsiniz. Hep buna inanın” dedi.

“KIZILELMA’NIN SON AŞAMALARINDAYIZ”

Bayraktar, “20 senelik hedefimiz Kızılelma’mız olan insansız hava araçlarına bir anlamda en ard noktasındaki zirve olan insansız savaş uçağımızı geliştirmeye, 20 senelik hayalimize devam ediyoruz. Buraya gelmeden az önce de bir konum testi daha vardı. İnşallah ilk uçuşuna gün szamanıyor. Bütün bir anlamda muharebedeki geleceği olan, Türkiye’nin de ilk insansız savaş uçağı olacak Kızılelma’nın en yeni aşamalarındzamanız diyebilirim. En en yeni TEKNOFEST’e uçacak prototipi götürmüştük. İnşallah 2023’te ilk uçuşunu başarıyla yapacak. Bir yandan da gemilere meseleşlu Bayraktar TB3 SİHA’lar üzerinde çalışıyoruz. Bu iki platform bir gün görev almzamanı başarabilirlerse muharebe güninde devrim yapacaklar” diye meseleştu.

B

“YETER Kİ VİZYONUNUZ DOĞRU OLSUN”

Bayraktar, “Yeter ki vizyonunuz doğru olsun, hedefleriniz, gayeniz doğru olsun. En iyi donanımlarla donanın. Bunun yanında azminiz, sabrınız, yetsin. Dünyanın en iyisini yapabilirsiniz. Bunu asla unutmzamanın. En yıkılmaz, yenilmez zannedilen dinozorlar, gün gelir konum yüzüne taş çarptığı gibi bir taş çarpar, yıkılırlar. Siz öne geçersiniz” dedi.
Bayraktar, “TEKNOFEST bizim hayatımıza giren ve hayatımız anlardan ve anılardan oluşuyorsa, hayatımızda ettiğımız en anlamlı, en katma değeri en çok, en manası en çok etkinlik” ifadelerini kullandı.(DHA)

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Dakika | Hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü son tahminleri açıkladı! Sağanak yağış geliyor...Son Dakika | Hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü en yeni olabiliteleri açıkladı! Sağanak yağış geliyor…
Amasra'da maden ocağında patlama! ! Onlarca işçi madendeydiAmasra’da maden ocağında patlama! ! Onlarca işçi madendeydi
Çok konuşulacak sözler! 'Biz bu kadar zengin bir ülke değiliz'Çok meseleşulacak konuşmalar! ‘Biz bu görecek şekilde zengin bir ülke değiliz’

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım