Yatırım Efsanesi Uyardı: Sadece Bitcoin ve Bunlara Yatırım Yapın! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1663470023 Yatirim Efsanesi Uyardi Sadece Bitcoin ve Bunlara Yatirim Yapin
2 yıl önce
2 yıl önce

Yatırım Efsanesi Uyardı: Sadece Bitcoin ve Bunlara Yatırım Yapın!

Ünlü finans kitabı “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabının yazarı Robert Kiyosaki, yatırım fırsatı sunduğunu düşündüğü varlıkları paylaştı. Buna göre bazı kişilerin “yatırım efsanesi” olarak tanımladığı Kiyosaki, sıkı bir Bitcoin savunucusu. Ünlü yazar, BTC’nin mevcut makroekonomik koşullarda iyi bir yatırım olduğunu söylüyor. Ayrıca yatırımcılara, başka varlıkları da öneriyor.

“Bitcoin, altın ve gümüşe yatırım yapın”

Kiyosaki, paylaşımında 25 yıl önce yzamaninlanan en ünlü kitabı “Rich Dad, Poor Dad”ı bir kez daha hatırlattı. Kitap, özü özüni finans alanında eğitmenin ve yatırım alanını incelemenin öneminden bahsediyor. Ardından, Bitcoin, altın ve gümüşün artık eskisinden çok daha önemli hale geldiğini ifade ediyor. Aslında yatırım bilirkişiı, bu düşüncesini daha önce birçok kez tekrarladı. Ona göre BTC ve altın çağımızın en önemli değer depoları arasında konum alıyor.

Kiyosaki, 2020’den ve BTC’nin 4.000 abd ABD parasııın altına düştüğü pandeminin start verngıcından bu yana zaman zaman bu tezini tekrardan paylaşıyor. Altının yanı sıra Kiyosaki, gümüşten de bahsediyor. Ünlü yazar, emtianın gelecekte daha fazla değer kazanacağını iddia ediyor. Bunun nedenini ise, çeşitli endardrilerde yaygın olarak kullanılması olarak çalışıyor.

“Büyük bir ekonomik çöküş geliyor”

Robert Kiyosaki, yatırım tavsiyesinin nedenine gelince, ekonomiye işaret ediyor. Ona göre ABD ekonomisi en yeni derece zor durumda. Yatırım efsanesi, ABD’nin toplam borcunun 100 trilyon abd ABD parasııa görecek şekilde olduğını ifade ediyor. Bununla birlikte, enflasyon verileri üzerinde de manipülasyon edildiğını iddia ediyor. Kiyosaki’ye göre FED’in açıkladığı %7’lik reel enflasyon gerçek değil. Ona göre, reel enflasyon %14 civarında konum alıyor.

Yatirim Efsanesi Uyardi Sadece Bitcoin ve Bunlara Yatirim Yapin.webp

FED’in faiz artışlarından da paylaşımında bahseden Kiyosaki, büyük bir çöküşün yaklaştığını öne sürüyor. Ünlü finans yazarı, faiz artışlarının ekonomi için en yeni derece kötü olduğunun altını çiziyor. Ayrıca, en yeni dönemdeki faiz artışlarının devam etmesi halinde, “ekonominin çökeceğini” iddia ediyor. Kiyosaki, bu tezini de daha önce birçok kez paylaştı. Yatırım efsanesi bu nedenle, yatırımcılara Bitcoin ve altın gibi değer deposu varlıklarını almzamani tavsiye etti.

“Kripto paralar gelecekte daha önemli olacak”

Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere Robert Kiyosaki, kripto paraların gelecekte daha önemli varlıklar haline geleceğini düşünüyor. Ayrıca yatırımcıları bu yeni nesil varlık sınıfını öğrenmeye çağırıyor. Ona göre, büyük ekonomik çöküş gelmeden önce kripto paraları anlamak ve yatırım yapmak en yeni derece faydalı olacak. Kiyosaki, finansal çöküşün ardından yeni bir dünya düzeninin ortaya çıkacağını da iddia ediyor. Ayrıca, bu yeni düzenin ana varlık sınıfının kripto paralar olacağına inanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanimlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsi içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem start vertılacaktır..

.bw-card {
position: relative;
display: -webkit-box;
display: -webkit-flex;
display: -ms-flexbox;
display: flex;
-webkit-box-orient: vertical;
-webkit-box-direction: normal;
-webkit-flex-direction: column;
-ms-flex-direction: column;
flex-direction: column;
padding: 15px;
border: 1px solid #f2f2f2;
border-radius: 4px;
background: #f9f9f9;
-webkit-box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
font-family: var(–bw-font-family-inter);
padding: 2rem;
border-radius: 0 0 4px 4px;
}

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım