Wealthfront Müşterileri Grayscale’in Bitcoin ve Ethereum Ürünlerine Yatırım Yapabilecek - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Wealthfront Musterileri Grayscalein Bitcoin ve Ethereum Urunlerine Yatirim Yapabilecek
3 yıl önce
3 yıl önce

Wealthfront Müşterileri Grayscale’in Bitcoin ve Ethereum Ürünlerine Yatırım Yapabilecek

Yönetimi altındaki 25 milyar dolarlık varlık ile dijital anlamdaki en büyük varlık yönetim firmalarından biri olan Wealthfront, müşterilerinin artık Grayscale Bitcoin Trust (GBTC) ve Grayscale Ethereum Trust’a (ETHE) yatırım yapabileceğini açıkladı.

2008’de kurulan California merkezli şirketin perşembe günkü açıklamasına göre Wealtfront müşterileri artık cüzdan açma gibi işlemlere gerek olmadan, Bitcoin’e ve Ethereum’a dolaylı yoldan yatırım yapabilecek.

Wealthfront müşterileri, bunlar “çoğu borsa yatırım fonuna kıyasla daha riskli ve daha volatil olduğu için” portföylerinin tamamının en fazla %10’luk kısmını Grayscale Bitcoin Trust’a ve/veya Grayscale Ethereum Trust’a ayırabilecek.

Portföylerini kripto para enstrümanlarına yatırım yaparak çeşitlendiren Wealthfront müşterileri, şirketin sunduğu otomatik yeniden dengeleme ve yeniden yatırım gibi hizmetleri bu ürünler için de kullanabilecekler.

ABD’de faaliyet gösteren ve yaklaşık 400.000 kullanıcısı olan Wealthfront, müşterilerine kripto para hizmeti sunmayı planladığını nisanın sonunda açıklamıştı.

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.