Usta Analist, Bu Metaverse Coin’den Her Gün Alıyor! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Usta Analist Bu Metaverse Coinden Her Gun Aliyor
1 yıl önce
1 yıl önce

Usta Analist, Bu Metaverse Coin’den Her Gün Alıyor!

Lookonchain verileri, Machi Big Brother’ın 587.204 birim değerinde ApeCoin (APE) satın topladığını gösteriyor. Metaverse coin fiyatı en yeni 24 saatte biraz artış kaydetti. Bununla birlikte danışmanı Danielle du Toit’e göre APE, 9 günlük EMA çizgisine meydan okumak istiyor.

Machi Big Brother 148.612 APE satın topladı ve stake etti

Kriprokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, 2022 yılında metaverse coin projeleri oldukça ön plana oldu. Bununla birlikte, zamanı piyasası hepsi piyaszamanı etkilediği gibi bu projelerinde ilgi kaybetmesine neden oldu. Öte yandan, henüz onlardan vazgeçmeyenler de var. Blockchain veri firması Lookonchain, bugün ünlü kripto fenomeni Machi Big Brother’ın en yeni 7 gün boyunca her gün merkezi olmayan borsa Uniswap’tan (UNI) ve metaverse coin ApeCoin’den (APE) satın topladığını bildirdi.

Ayrıca Lookonchain, fenomenin en yeni 7 gün içinde satın alınan hepsi APE’leri de stake ettiğini kaydetti. Lookonchain verileri, Machi Big Brother’ın APE’leri şu anda hemen hemen 3,95 birimdan topladığını gösteriyor. Ayrıca, toplam 148.612 APE satın topladığını belirtiyor. Bu da APE’nin o zamanki fiyatı ile toplam 587.204 birim ediyor.

Metaverse coin fiyatının teknik anlıkü

Kripto piyasası takip sitesi CoinMarketCap, APE fiyatının en yeni 24 saatte %0,42 artışa geçtiğını gösteriyor. Metaverse coin fiyatı Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a (ETH) karşı sırasıyla %0,27 ve %0,15 güç erişti. Basın zamanında, bir APE kripto parası yaklaşık olarak 0,0002116 BTC ve 0,002938 ETH değerinde.

APE için günlük fiyat grafiği / Kaynak: CoinMarketCap

Kripto danışmanıi Danielle du Toit, metaverse coin için şu teknik verilere dikkat çekiyor. APE’nin fiyatı, 16 Aralık 2022’de sat sat hacmindeki büyük artışın ardından 9 ve 20 günlük EMA çizgilerinin altında işlem görüyor. Bu sat sat hacmi, APE’nin fiyatının 4,059 birimdan 3,390 birima düşmesine neden oldu. O zamandan beri, APE, 3,320 birim ile 3,596 birim arasında bir fiyat kanalında konsolide oldu.

APE’nin fiyatı şimdi, 16 Aralık’ta 20 günlük EMA çizgisinin altına düşüşle geçen 9 günlük EMA çizgisine meydan okumaya çalışıyor. Günlük RSI çizgisi herhangi bir gösterge ise, altcoin’in fiyatı seviyenin ardesinden gelmek için yeterli yükseliş desteğine sahip olmayabilir. Günlük RSI çizgisi aşırı sat sata doğru pozitif eğimli. Bununla birlikte, eğimin gradyanı güçlü bir boğa pompası olacağını gösterecek görecek şekilde dik değil.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Usta Analist, Bu Metaverse Coin’den Her Gün Alıyor!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.