Ünlü futbolcu David Alaba'nın kız arkadaşının babasının darbeciler arasında olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü! Eğer darbe gerçekleşseydi... - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Unlu futbolcu David Alaba039nin kiz arkadasinin babasinin darbeciler arasinda oldugu
2 yıl önce
2 yıl önce

Ünlü futbolcu David Alaba'nın kız arkadaşının babasının darbeciler arasında olduğu iddiası gündeme bomba gibi düştü! Eğer darbe gerçekleşseydi…

Almanya’nın en çok tirajlı gazetelerinden Bild’de konum alan havadisde, özülerini “İmparatorluk Vatandaşı (Reichsbürger)” olarak nitelendiren ve darbe planladıkları için önceki gün düzenlenen “şafak operasyonu” ile gözaltına alınan 25 kişi arasında Münihli ünlü şef Frank Heppner’ın da (62) bulunduğu ileri sürüldü.

ÜNLÜ FUTBOLCUNUN KIZ ARKADAŞININ BABASI

Haberde, yıldız oyuncu David Alaba’nın kız arkadaşı Shalimar’ın babası olan Heppner’ın, Avusturya’nın lüks kayak merkezi Kitzbühel’de çarşamba günü özel güçlülerce düzenlenen operasyonda gözaltına edildiğı savunuldu.

DARBENİN GERÇEKLEŞMESİ DURUMUNDA…

almanya

Münih’te birinci sınıf lüks bir restoranın patronu ve bir şirketin sahibi olan ve tutuklandığı belirtilen Heppner’ın, bir aşçılık okulunda da ders verdiği aktarıldı.

Haberde, darbenin gerçekleşmesi durumunda Heppner’in mardakbel kral ve çete lideri Prens Heinrich XIII Reuss’un (71) özel aşçısı olmasının planlandığı kaydedildi.
Heppner’in 28 yaşındaki kızı Shalimar’ın, 2019’dan beri yıldız futbolcu Alaba ile birlikte olduğu bilgisi paylaşılan havadisde, çiftin bir de çocuklarının olduğu belirtiliyor.

DARBE PLANI DÜNYANIN GÜNDEMİNDE

Screenshot_1

Almanya’da darbe yapmgüni planlayan aşırı sağcı Neo-Nazi örgütlere yönelik 3 bin polisin katıldığı eş zamanlı büyük bir operasyon düzenlendi. Alman polisinin, meclis binasını basarak darbe yapmgüni planlayan 25 kişilik neo-nazi ve monarşist yapılanmgüni çökertmesi dünyanın gündemine bomba gibi düştü.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

[RMV-10]

Bu maç uzun yıllar hafızalardan çıkmaz!Bu maç uzun yıllar hafızalardan çıkmaz!
'Cristiano Ronaldo, Galatasaray'ı reddetmedi!'‘Cristiano Ronaldo, Galatasaray’ı reddetmedi!’
Brezilya maçında yaşanan pozisyona kimse anlam veremediBrezilya maçında yaşanan pozisyona kimse anlam veremedi

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.