Ünlü CEO Bu Altcoin ile Milyar Dolarlar Kaybetti: İyi Değilim! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Unlu CEO Bu Altcoin ile Milyar Dolarlar Kaybetti Iyi Degilim
1 yıl önce
1 yıl önce

Ünlü CEO Bu Altcoin ile Milyar Dolarlar Kaybetti: İyi Değilim!

Terra LUNA’nın en büyük yatırımcılarından biri olan Hashed şirketinin CEO’su Kim Seo-joon, akıl sağlığının konuminde olmadığını ifade ederek tanık olarak davet edildiği duruşmaya katılamadı. Altcoin yatırımlarından 3.5 milyar abd parası kaybeden CEO, psikolojik destek ettiğını söylüyor.

Altcoin yatırımlarından batan CEO, mental rahatsızlıklar sebebiyle Terra davasına katılamıyor

Hashed CEO’su, Terra’nın çöküşü ardından aşırı psikolojik stres sebebiyle Kore parlamentosu önündeki duruşmaya katılmzamani reddetti. Kim Seo-joon’nın Terra çöküşünde 3,6 milyar abd parası “kaybettiği” söyleniyor. Kore basınında çıkan havadislere göre, ünlü CEO LUNA’ya yönelik kongre soruşturmasında katılamadı. Bunun için mental sağlığını ve yaşadığı panik atakları sebep gösterdi. Olay hakkında ayrıntı sağlayan isimlerden biri Çinli araştırmacı Wu Blockchain’di. Wu, bugün Twitter’dan şunları yazdı:

Güney Kore’nin VC Hashed CEO’su Simon Seojoon Kim, akıl hastalığına atıfta bulunarak LUNA’nın kongre soruşturmasında tanık olarak görünmeyi reddetti. LUNA’nın çöküşünden bu yana anksiyete bozuklukları ve panik ataklar yaşadığını söyledi. Kim Seo-joon, LUNA’nın en önemli erken destekçisiydi, 30 milyon LUNA satın etti ve çöküşte 3.5 milyar abd parasıdan fazla (anapara ve kar) kaybetti.

Wu Blockchain’in raporuna göre, Güney Kore parlamento hükümet komitesi, Ekim zamaninda kripto risk sermayesi şirketi Hashed’in CEO’su Simon Seojoon Kim’in davaya tanık olarak seçildiği Luna-Terra olzamaninın devlet gözetimini yürütmeye işe koyuldı. Kim, bu dönemde psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu söylekonumek bir bilirkişi görüşü ve tıbbi yardım istedi.

Terra LUNA’nın en büyük destekçilerinden biri olan Hashed şirketi, projenin ilk yatırımcılarındandı. Daha devamında ekosistem için bir stablecoin olacak UST’yi piyasa sürme planını desteklemeye devam etti. Ağustos 2022’de Bloomberg ile uyguladığı röportajda, Kim Seo-joon, fonun Nisan 2022’de zirveye ulaştığında değeri 3,6 milyar abd parasıa görecek şekilde olan 30 milyon LUNA satın ettiğını açıkladı. Ünlü CEO şimdi zararları sebebiyle panik atak yaşadığını söylüyor.

“Hastanede tedavi görüyorum”

Mzamanis zamaninda TerraUSD ve bağlantılı token LUNA’nın patlaması, Kim Seo-joon ve şirketi Hashed’e büyük bir darbe vurdu. Kim, projenin ilk günlerinde satın ettiğı 30 milyon LUNA’nın çoğunu kaybettiğini söyledi. LUNA fiyatı 5 Nisan’da zirveye ulaştığında bu miktar 3,6 milyar abd parası değerinde olacaktı. CEO şimdi, akıl sağlığı sebebiyle hastanede tedavi gördüğünü söylüyor:

29 Temmuz’dan beri hastanede tedavi görüyorum. Hem ilaç hem de psikolojik destek alıyorum. Stres durumum ve mental sağlığım aşırı derecede kötü. Semptomlar sürekli kötüye gidiyor. Stres ve şüphe meselelarında düzensiz hastalıklar ve panik ataklar yaşıyorum.

Do Kwon’a gelince, hala kaçak olmadığı ve soruşturma kurumları ve hükümetle işbirliği yapmaya istekli olduğu meselesunda ısrar ediyor. Ancak Kriptokoin.com‘dan takip ettiğiniz üzere hala konumini duyurudı.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Ünlü CEO Bu Altcoin ile Milyar Dolarlar Kaybetti: İyi Değilim!

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım