Ünlü Analist Açıkladı: Bu Metriğe Göre Bitcoin Boğanın Başında! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Unlu Analist Acikladi Bu Metrige Gore Bitcoin Boganin Basinda
1 yıl önce
1 yıl önce

Ünlü Analist Açıkladı: Bu Metriğe Göre Bitcoin Boğanın Başında!

Ünlü on-chain danışmanıi Charles Edwards, “dönüş noktası” olarak nitelendirdiği Bitcoin (BTC) verisini paylaştı ve boğa piyasasının start verngıcında olduğumuzu iddia etti.

Edwards, Bitcoin yatırımlarından karda olan adres yüzdesini araştırma ederek dikkat çeken ifadelerde bulundu. Yakın zamanda sosyal medya üzerinden uyguladığı bir paylaşımda içinde bulunduğumuz fiyat bandında karda olan adres sgünisının %50’den %70’e sıçradığını işaret eden danışmanı, bu veriyi Bitcoin güni piyasasının dibinin teyit edildiği tipik bir model olarak yorumladı.

Analist, geçmiş dönemlerdeki dönüş noktalarını işaret etti ve volatilite çemberinin içinde muhtemelen yeni bir döngüsel Bitcoin boğa piyasasının start verngıcında olduğumuzu öne sürdü. Son birkaç günde yaşanan geri çekilmeyi, yaşanan büyük sıçramanın ardından yatırımcıların kar alımı olarak nitelendiren Edwards, kısa vadeli dip yönlü dalgalanmanın panik yaratmaması gerektiğini söyledi:

Adres karlılığındaki büyük sıçramalar da kar alımına ve ardından fiyatta kısa vadeli dip yönlü dalgalanmaya neden olur. Eğer bu sefer de daha önceki örneklerde olduğu gibiyse, fiyatın bir miktar geri çekilmesini bekleyebiliriz. Bu geri çekilme, konsolidasyonun ardından bir noktada fiyatların toparlanmasıyla en yenia erecektir.

Edwards: Aç gözlü olmgünin

Öte yandan sınırlı bir veri çerçevesinden bakılarak hepsi piyasgüni araştırma etmenin pek sağlıklı olmayacağını vurgulayan Edwards, yatırımcıları aç gözlü olmamaları meselesunda söyledi ve yaşanabilecek aksi durumlara hazır olmaya davet etti.

En azından yakın vade için kayda değer bir geri çekilme ihtimalini özellikle vurgulayan danışmanı, bu beklentiyi bir başka nedenle temellendirdi. Edwards, korku ve aç gözlülük endeksinin tekrardan “aç gözlü” seviyesine ulaştığını belirtirken geleneksek piyasalarda en yeni zamanlarda yaşanan ani yükselişlerin de kısa vade de bir dip salınımla en yeniuçlanabileceğini konuşmalarine ekledi.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.