Uniswap Labs, Bazı Kripto Adreslerine Kısmi Erişim Engeli Getirmeye Başladı - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Uniswap Labs Bazi Kripto Adreslerine Kismi Erisim Engeli Getirmeye Basladi
2 yıl önce
2 yıl önce

Uniswap Labs, Bazı Kripto Adreslerine Kısmi Erişim Engeli Getirmeye Başladı

Merkeziyetsiz borsalardan Uniswap’ın geliştiricisi Uniswap Labs, yasa dışı aktivitelere karışmış olduğu tespit edilen bazı dijital cüzdan adreslerine front-end düzeyinde erişim engeli getirmeye başladı.

Uniswap Labs, bu yeni uygulamayı hayata geçirebilmek için blockchain sektörünün analiz firmalarından TRM Labs ile birlikte çalışmaya başladı.

TRM Labs, Uniswap ile yaptığı iş birliği kapsamında yasa dışı faaliyetlere karışmış olan dijital cüzdan adreslerini tespit ediyor. Bu faaliyetler yaptırım ihlali, terörizm finansmanı, hack saldırıları, insan kaçakçılığı ve çocuk istismarı gibi şeyleri kapsıyor.

Uniswap Labs’in TRM Labs ile çalışmaya başladıktan sonra tam olarak kaç tane dijital cüzdan adresine erişim engeli getirdiği henüz bilinmiyor.

Sitesinde yer alan bilgilere göre Uniswap Labs’in, “yasa dışı faaliyetlere karışmış insanların, (Uniswap) uygulamasını kullanmasını önlemek” gibi bir politikası var ve bu yeni uygulama da bu politika doğrultusunda hayata geçirildi.

Uniswap Labs bu sırada “güvenli, şeffaf ve güçlü bir finansal altyapı sağlayan ürünler geliştirmeye” devam edeceğini açıkladı.

Uniswap uygulamasına getirilen bu kısıtlama, yalnızca front-end düzeyinde işliyor. Bu hala merkeziyetsiz bir protokol olduğu için uygulamaya erişmenin daha farklı yolları bulunuyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.