UEFA Şampiyonlar Ligi'nde büyük sürpriz! Juventus elendi, Real Madrid yenildi! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
UEFA Sampiyonlar Ligi039nde buyuk surpriz Juventus elendi Real Madrid yenildi
1 yıl önce
1 yıl önce

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde büyük sürpriz! Juventus elendi, Real Madrid yenildi!

UEFA Şampiyonlar Ligi 5’inci 7 günsında E, F, G ve H Grubu’nda bugün 8 maç oynandı. E Grubu’nda deplasmanda Salzburg ile karşılaşan Chelsea, mücadeleden 2-1’lik galibiyetle çıktı. Grubun diğer karşılaşmasında ise Milan, deplasmanda Dinamo Zagreb’e meselek oldu ve rakibini 4-0’la geçmeyi başardı.

REAL MADRID SAHADAN BOYNU BÜKÜK AYRILDI

F Grubu’nda Celtic, evinde Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk’i meselek etti. Mücadele 1-1 en yeniuçlandı. Grubun diğer maçında da RB Leipzig, evinde İspanyol devi Real Madrid’i ağırladı ve rakibini 3-2 devirmeyi başardı. G Grubu’nda ise Sevilla evinde Kopenhag’ı 3-0 mağlup ederken; grubun diğer karşılaşmasında ise iki dev kulüp mücadele etti.

PSG ŞOV YAPTI

Ff8W5leWYAAxB5c

Alman ekibi Borussia Dortmund’un evinde İngiliz ekibi Manchester City’i ağırladığı mücadele 0-0’lık eşitlikle en yenia erdi. H Grubu ise gecenin en gollü maçlarının yaşandığı grup oldu. Benfica, evinde Juventus’u 4-3 ile geçerken; diğer maçta ise PSG, evinde Maccabi Haifa’yı 7-2 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Juventus bu skorun ardından devler ligine veda etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 5’inci 7 gün maçları, yarın A, B, C ve D Grubu’nda oynanacak olan karşılaşmalarla tamamlanacak.

Gecenin maçları ve alınan en yeniuçlar şöyle:

E GRUBU
Salzburg – Chelsea: 1-2
Dinamo Zagreb – Milan: 0-4

F GRUBU

Celtic – Shakhtar Donetsk: 1-1
RB Leipzig – Real Madrid: 3-2

G GRUBU
Sevilla – Kopenhag: 3-0
Borussia Dortmund – Manchester City: 0-0

H GRUBU
Benfica – Juventus: 4-3
PSG – Maccabi Haifa: 7-2

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Penaltıyı kaçırınca skora razı oldular!Penaltıyı kaçırınca skora razı oldular!
G.Saray'da deprem... Yıldız isim geldiği gibi gidiyor!G.Saray’da deprem… Yıldız isim geldiği gibi gidiyor!
Arda Güler'in beğendiği tweet sosyal medyayı birbirine kattıArda Güler’in beğendiği tweet sosyal medyzamanı birbirine kattı

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.