Türkiye Teknoloji Buluşmalarının 82.si Gerçekleşmek Üzere: Metaverse ve Blockchain Konuşulacak - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Franklin Templeton Avrupali Yatirimcilar Icin Metaverse Fonu Kurdu
2 yıl önce
2 yıl önce

Türkiye Teknoloji Buluşmalarının 82.si Gerçekleşmek Üzere: Metaverse ve Blockchain Konuşulacak

Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın 82.si Gaziantep’te gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında “Metaverse”, “NFT”, “Blockchain”, “E-ticaret & E-ihracat”, “Dijitalleşme” meseleları gündeme getirilecek.

Türkiye’nin uzun süredir devam eden etkinlik zincirinin 82. durağı Gaziantep olarak belirlendi. 22 Eylül güninde gerçekleşecek etkinliğin bu yılki hedefi KOBİ‘lerin dijitalleşmesi için dünyadaki değişime ayak uydurmalarına yardım etmek olacak.

Türkiye’nin öncü sektör temsilcilerinin katılımı ve sponsorluğunda gerçekleşecek olan etkinlik “Metaverse“, “NFT“, “Blockchain“, “E-ticaret & E-ihracat”, “Dijitalleşme” gibi farklı meselelara odaklanacak. 1.700’den fazla meseleğun, 43’den fazla meseleşmacının ve 32’den fazla destekçinin konum topladığı etkinlik, kapılarını 09.00’da Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi‘nde açacak.

Türkiye Teknoloji Buluşmaları, KOBİ’lerin dijital dönüşümlerini teşvik etmek adına düzenlediği etkinlikleriyle KOBİ’lerin, dijital dönüşüm sürecinde ihtiyaçları olan teknolojik altyapı yatırımlarını ve AR-GE faaliyetlerini desteklemeyi ve bilgilendirmeyi amaçlıyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) himayesinde Eticaret Merkezi A.Ş. ve (WTECH) Teknolojide Kadın Derneği tarafından gerçekleştirilen Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın 82. etkinliğinde, her ilde 200 kadının faydalandığı ücretsiz vizyon eğitimlerin lansmanı da yapılacak.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi ve ücretsiz katılım buradan sağlanabilir.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.