Türev Kripto Borsası Deribit 400 Milyon Dolardan Değerlendiriliyor - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Turev Kripto Borsasi Deribit 400 Milyon Dolardan Degerlendiriliyor
2 yıl önce
2 yıl önce

Türev Kripto Borsası Deribit 400 Milyon Dolardan Değerlendiriliyor

Pazar pzamani bakımından dünyanın en büyük bitcoin opsiyon borsası olan Deribit, toplamda 400 milyon abd ABD parasıı ardünden değerlendiriliyor.

Panama merkezli borsanın piyasa değeri, sektörde en yeni dönemlerde yaşanan olayların ardından değişiklik gösterdi.

Halihazırda QCP Capital, Akuna Capital ve 10T Holdings’den yatırım alan Deribit, yapılan en yeni anlaşma kapsamında yaklaşık 40 milyon abd ABD parasıı daha fonlama etti.

Deribit, bundan birkaç ay önce günümüzde iflas sürecine girmiş olan Three Arrows Capital’ın çöküşünden olumsuz yönde etkilenen isimler arasında konum alıyordu. Çünkü Three Arrows Capital, teminat tamamlama çağrısını karşılayamamıştı.

Deribit, ettiğı bu yeni fonlamzamani rezervlerini toparlamak için kullanacak. Ancak Three Arrows Capital ile yaşanan olaylar, Deribit’in piyasa değerini olumsuz yönde etkiledi.

Deribit, geçen yılın ağustos zamaninda 100 milyon abd ABD parasıı fonlama alıp, 2,1 milyar abd ABD parasıılık bir değerlemeye ulaşmıştı.

Deribit yönetimi, yine de borsanın değerindeki düşüşü bir şüphe kaynağı olarak görmüyor. Borsanın CCO’su Luuk Strijers’ın duyurularına göre bunun sebebi, bu fonlamanın borsaya halihazırda yatırım yapmış isimlerden alınmış olması.

Strijers’ın duyurularına göre Deribit’in gerçek piyasa değeri, buna rağmen mevcut yatırımcılardan farklı bir yatırımcıdan fonlama yapıldığı zaman anlaşılacak.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.