Tiago Çukur kimdir, kaç yaşında ve nereli? Milli takım aday kadrosundaki Tiago Süer Barbaros Çukur hangi takımda oynuyor? - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Tiago Cukur kimdir kac yasinda ve nereli Milli takim aday
2 yıl önce
2 yıl önce

Tiago Çukur kimdir, kaç yaşında ve nereli? Milli takım aday kadrosundaki Tiago Süer Barbaros Çukur hangi takımda oynuyor?

20 yaşındaki Tiago Çukur’un hayatı merak meselesu oldu. Çukur, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup’ta oynayacağı maçların aday kadrosunda konum topladı. Peki Tiago Çukur kimdir, kaç yaşında ve nereli? Milli takım aday kadrosundaki Tiago Süer Barbaros Çukur hangi takımda oynuyor? İşte detaylar…

TİAGO ÇUKUR KİMDİR?

30 Kasım 2002 Hollanda doğumlu Tiago Süer Barbaros Çukur 20 yaşındadır. Watford’dan kiralık olarak İngiliz kulübü Doncaster Rovers’ta forvet olarak oynayan profesyonel bir futbolcudur. Çukur, uluslararası düzeyde Türkiye’yi temsil ediyor. Amsterdam’da dünyaya gelen Tiago Çukur, Hollanda ve Türk uyrukludur.

Tiago Çukur, Ocak 2021’de Watford’a imza atmadan evvel, 2020 döneminde Feyenoord ve AZ Alkmaar genç takımlarından forma terletti. Watford U23 takımına transfer olan Tiago Çukur Temmuz 2021 zamaninde Doncaster Rovers’a kiralandı. Tiago Çukur santrafor mevkisinde forma giyiyor. Türkiye U21 milli takımında forma giyiyor.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Hakan Çalhanoğlu'nun laneti sosyal medyada gündem oldu!Hakan Çalhanoğlu’nun laneti sosyal medyada gündem oldu!
Fenerbahçe, Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzaladı!Fenerbahçe, Jorge Jesus ile 1 yıllık sözleşme imzaladı!
Çağlar Söyüncü, göğsümüzü kabartacak!Çağlar Söyüncü, göğsümüzü kabartacak!

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım