Tether CTO’suna Göre Ethereum Hala Bitcoin’in Dengi Değil - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Tether CTOsuna Gore Ethereum Hala Bitcoinin Dengi Degil
2 yıl önce
2 yıl önce

Tether CTO’suna Göre Ethereum Hala Bitcoin’in Dengi Değil

Tether’ın ve Bitfinex’in CTO’su Paolo Ardoino’ya göre Ethereum, şu anki haliyle Bitcoin ile denk değil.

Paolo Ardoino’ya göre Ethereum ekosisteminde sık sık yaşanan değişimler, Ethereum’u Bitcoin ile denk olmaktan alıkoyuyor.

The Block’a meseleşan Ardoino, “Bitcoin bir çeşit para birimiyken, Ethereum bir yandan para birimi, bir yandan da bir platform olmaya çalışıyor. Ama ETH, para birimi olma meselesunda Bitcoin ile yarışamaz çünkü ETH’nin hem sabit bir arzı yok hem de henüz ‘dünya bilgisayarı’ olamadı.” dedi.

Ethereum topluluğu, bundan yalnızca birkaç saat devamında büyük Merge güncellemesini hayata geçirip, blockchaini proof-of-stake algoritmasına geçirmeyi hedefliyor.

Ama Tether’ın ve Bitfinex’in CTO’su Ardoino, yaklaşmakta olan güncellemeye şüpheli gözlerle bakıyor:

“The Merge güncellemesi ne işlem ücretlerinde yaşanan sorunu çözecek ne de Ethereum’u daha merkeziyetsiz hale getirecek. Ethereum, The Merge güncellemesiyle birlikte bütün odağı ardüne topladı ama bunun en yeniucunda ortaya ne çıkacak?”

Ardoino’ya göre Ethereum, The Merge güncellemesine rağmen Bitcoin’in meselemuna erişemeyecek:

“Burada meseleşulması gereken asıl şey Merge güncellemesinin neler getireceği değil, içinde bulunduğumuz sektörün ardüne inşa edildiği ilkeleri asıl ortaya çıkaran varlıktır. Doğrusunu söylemek gerekirse yolundan şaşmayan tek varlık, Bitcoin’dir.”

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.