Tahminler Çıktı: Binance’deki Bu 3 Altcoin Fena Çökebilir! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Tahminler Cikti Binancedeki Bu 3 Altcoin Fena Cokebilir
2 yıl önce
2 yıl önce

Tahminler Çıktı: Binance’deki Bu 3 Altcoin Fena Çökebilir!

Kripto danışmanıi Filip L’ye göre, Polkadot (DOT) üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Analist buna ek olarak, Tezos (XTZ) fiyatının, düşüş üçgeninde oyunun en yeniuna yaklaştığını söylüyor. Bir diğer danışmanı Akash Girimath’a göre, düşüş kaderi ortaya çıkarsa Litecoin’in (LTC) %65 çökmesi mümkün. Analistlerin, bu üç altcoin projesine ilişkin araştırmalerini okuyucularımız için derledik.

“Altcoin üzerinde kata bulutlar dolaşıyor”

Polkadot, jeopolitik güçler ve merkez bankaları piyasgüni bir kez daha sıkıştırırken, fiyat hareketinin üzerinde kara bulutların oluştuğunu görüyor. Putin, Batı’yı Rusya için bir tehdit olarak görürken Ukrayna’ya yaklaşık 300.000 asker gönderme amacıyla seferberlik çağrısında bulundu. Ayrıca, nükleer silahların savaş alanında kullanımını tekrar masaya koydu. Kripto para birimleri ise bu sabah genel olarak geri planda. Buna, Kriptokoin.com’dan takip edeceğiniz Fed faiz artırımı toplantısını da ekleyin. Şimdilik görünürde gümüş bir astar yok.

DOT fiyatında daha düşük zirvelikler, güniların onları alt ettiği için yüzleri çamura batan boğalarla bu duygunun mükemmel bir yansıması. Yakın zamanda 6,23 birimın altında bir kırılma mümkün. Aşağıda bir sıkı kapanış olması durumunda, daha fazla zarar yönlü risk muhtemel. Mevcut unsurlar olumsuz bir yönde gelişmeye devam ederse, yıl en yeniuna görecek şekilde 1,42 birim olası.

DOT günlük grafik

Birkaç kuyruk riski fiyat hareketini sessiz tutuyor. Bununla birlikte, Göreceli Güç Endeksi bugün küçük bir sarsıntı tepkisi gösterdi. Bu yüzden, 6,23 birimdan küçük bir alım var gibi. Fed bu akşam normalden daha az şahin çıkarsa, olası bir yükseliş görmeyi bekliyoruz. Böyle bir en yeniuç, muhtemelen DOT’un 7,00 birima gideceği anlamına gelir.

“XTZ, 1,19 birima yelken açtı”

Tezos, bugün dördüncü kez düşüş üçgeninin azalan trend çizgisini test etmeye çalıştı. Ancak, bir kez daha bunun üzerine çıkamadı. Fiyat hareketi şu anda hiçbir konume gitmiyor. Bu sabahki söylem oldukça sert olsa da, boğaların pozisyonlarından vazgeçme meselesunda biraz isteksiz olduğunu kanıtlıyor. Fed bu akşam konuşmasını uyguladıktan zaman en yenira Tezos’ta 1,40 birima doğru hızlı bir düşüş hareketi bekliyoruz.

Altcoin için bir katalizör, muhtemelen bu akşamki Fed en yeniuçı olacak. Aksi takdirde, fiyat hareketini zemine çekene görecek şekilde düşüş üçgeninde hareket etmeye devam edecek. 1,40 birim kırılmaya hazır görünüyor. Daha zaman en yenira 2022’nin en düşük seviyesi olan 1,40 birim ile 1,19 birim arasında fazla konum yok. Bu nedenle risk altında. Boğaların tamamen satılması durumunda, 2022 için yeni bir düşük baskı mümkün. Göreceli ile Güç Endeksi (RSI) hala oldukça zirve. Bu yüzden, aşırı satım alanına ulaşana görecek şekilde hala yeterli alan var.

Altcoin
XTZ günlük grafik

Piyasalardaki güncel olaylardan veya teknik açıdan filtrelenecek çok fazla boğa sinyali de var. Buna rağmen, boğa işareti olarak alınması gereken bir unsur göze çarpıyor. Pazartesi gününden bu yana fiyat hareketi çok daha küçük boyutlarda işlem görüyor. Pazartesi gününden bu yana alçalan ve yükselen en zirve seviyelerle, yükselişte 1,60 birima doğru bir penetrasyonla bir kırılmanın meydana gelmesi mümkün.

“Litecoin fiyatı elini gösteriyor”

Litecoin, 1 Nisan ile 12 Haziran arasında kabaca %64 düştü. Bu da onu 128 birimdan 51 birima getirdi. Bu dik ayarlamayi, önümüzdeki üç ayda LTC’yi %62 oranında artıran bir toparlanma aşaması izledi. Böylece, Nisan ve Eylül ayları arasında Litecoin fiyat hareketi, grafiklerde bir düşüş devam modeli olan ve ileride daha fazla zarara işaret eden bir güni bayrağının oluşmasına yol açtı. Adından da anlaşılacağı gibi, desen sadece ‘baş zarar’ düşüş versiyonu durumunda, bir direk üzerindeki bir bayrağa benziyor.

Bu durumda, %64 ayarlama bayrak direği olurken, daha zirve zirveler ve daha zirve dipler şeklindeki %62 toparlanma rallisi bayrağı oluşturdu. Kurulum, Litecoin fiyatı için güni eğiliminin devam edeceğini gösteriyor. Bu teknik model için hedefi, bayrak direğinin zirveliğini ölçerek ve bayrağın alt kısmından olabilite ederek elde ediyoruz. 55 birimdan start veryan bir kırılma noktasından start veryarak, muhtemelen LTC’nin 19,74 birima düşeceğini ortaya koyuyor. Bununla birlikte, muhafazakar bir hedef 24 birim olacaktır.

Altcoin
LTC 3 günlük grafik

Piyasa koşulları, yatırımcıların 41,68 birima ve altındaki likiditeye dikkat etmesi gerektiğini gösteriyor. Litecoin fiyatı bu seviyenin altına düşerse ve hızlı bir şekilde toparlanırsa, yatırımcıların zarar yönlü harekete erken bir en yeni vermeyi düşünmesi gerekir.

Öte yandan, Litecoin fiyatı 54,40 birim ile 74,47 birim aralığının orta noktası olan 64,43 birimın üzerinde bir günlük mum çubuğu üretirse, bu zgünif bir sat sat tarafı kampına işaret edecektir. Üstelik bu hareket, boğaların kontrolü ele geçirmesine izin verecek. Bu nedenle LTC için düşüş tezini geçersiz kılacaktır. Böyle bir durumda, piyasa katılımcıları altcoin fiyatının 74,47 birim seviyesindeki zirve aralığı yeniden test etmeye çalışmasını bekleyebilirler.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda ygünimlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsini kapsayan içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem start vertılacaktır..

.bw-card {
position: relative;
display: -webkit-box;
display: -webkit-flex;
display: -ms-flexbox;
display: flex;
-webkit-box-orient: vertical;
-webkit-box-direction: normal;
-webkit-flex-direction: column;
-ms-flex-direction: column;
flex-direction: column;
padding: 15px;
border: 1px solid #f2f2f2;
border-radius: 4px;
background: #f9f9f9;
-webkit-box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
box-shadow: 0 0 10px rgb(222 222 222 / 16%);
font-family: var(–bw-font-family-inter);
padding: 2rem;
border-radius: 0 0 4px 4px;
}

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım