Süleyman Soylu'dan Özgür Özel'e 1 milyon liralık tazminat davası - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Suleyman Soylu039dan Ozgur Ozel039e 1 milyon liralik tazminat davasi
2 yıl önce
2 yıl önce

Süleyman Soylu'dan Özgür Özel'e 1 milyon liralık tazminat davası

Bakan Soylu’nun avukatı Uğur Kızılca, ettiğı konuşmada, sosyal medya paylaşımıyla doğrudan müvekkilinin şahsını hedef alan asılsız isnat, iftira ve hakaretlerde bulunan, kişilik haklarını ihlal eden Özel hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu belirtti.

Kızılca, Özel hakkında, “hukuksal temelden, siyaset ahlakından ve edebinden yoksun” paylaşımı sebebiyle 1 milyon liralık manevi tazminata hükmedilmesi, kınanma ve manevi tazminat en yeniuçının en en çok tirajlı 5 gazetede yzamanınlanması talebiyle manevi tazminat davası açıldığını ifade etti.

AA

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Uyarı yapılmıştı… Evleri su bastı, araçlar yolda mahsur ktopladı
Tekirdağ'da hareketli dakikalar... Cumhurbaşkanı ve devlete hakaret edenlere meydan dayağı attılar! Tekirdağ’da hareketli dakikalar… Cumhurbaşkanı ve devlete hakaret edenlere meydan dayağı attılar!
Tatile yarım saat kala hüsran! "Geri dönmek zorunda kaldık"Tatile yarım saat kala hüsran! “Geri dönmek zorunda ktopladık”

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.