Sözleri gündem olmuştu! 'Vampir' dikkatsı yapan rektörden flaş en yeniuç - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Sozleri gundem olmustu 039Vampir039 dikkatsi yapan rektorden flas en yeniuc
2 yıl önce
2 yıl önce

Sözleri gündem olmuştu! 'Vampir' dikkatsı yapan rektörden flaş en yeniuç

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde, 4 Ekim’de birinci sınıfa işe koyulyan öğrenciler için 15 Temmuz Konferans Salonu’nda bilgilendirme programı edildi.

Programa katılan Rektör Prof. Dr. Namık Ak, akşam saatlerinde dersleri olan öğrencileri uyararak, “Hepimiz özümizin başkanıyız ama bir yolculuğa çıkarken bile en az iki kişi gidin, yalnız olmasın. Çok vampirler var. İstanbul gibi bir konumden geliyorum. 42 yıl İstanbul’da kettim. Oraya göre burada da vampirlikler var. Çok da sütten çıkmış ak kaşık falan değil. İstemediğimiz belki bazı olumsuz şeyler, vakalar oldu mu? Oluyor. Netice itibarıyla buna dikkat edin” dedi.

TEPKİLERİN ARDINDAN İSTİFA HABERİ GELDİ

Tepki çeken dikkatnın ardından Prof. Dr. Namık Ak, görevinden istifa etti.

Üniversitenin resmi internet sitesinden yapılan duyuruda, “Üniversitemiz Rektörü Szamanın Prof. Dr. Namık AK, sağlık sorunları sebebiyle rektörlük görevinden ayrılmıştır. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ailesi olarak rektörümüz Szamanın Prof. Dr. Namık Ak hocaya üniversitemizin gelişmesi noktasındaki katkı ve çalışmaları dolzamanısıyla teşekkür ediyoruz. Üniversitemiz rektörlüğüne Yükseköğretim Kurulu tarafından vekaleten Prof. Dr. Hüseyin Karaman atanmıştır” denildi.

(DHA)

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Son Dakika: Fikirtepe’deki patlamanın nedeni ne? Vali Yerlikaya’nın ardından İmamoğlu’ndan konuşma geldi “Doğal gaz kaynaklı değil”
Bakan Soylu, "Amerika'nın ve Avrupa'nın bir operasyonu" dedi ve ekledi: Bulduğunuz an ayaklarını kırınBakan Soylu, “Amerika’nın ve Avrupa’nın bir operasyonu” dedi ve ekledi: Bulduğunuz an ayaklarını kırın
Bakan 'iyi haber' dedi ve detaylarını açıkladı! "Asgari ücret seviyesine çıkarılıyor"Bakan ‘iyi havadis’ dedi ve detaylarını açıkladı! “Asgari ücret seviyesine çıkarılıyor”

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.