Son dakika: Sivasspor'un eski yıldızı, 'A Milli Takım'ın yeni hocası olacak!' dedi ve o ismi açıkladı! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1682762405 Son dakika Sivasspor039un eski yildizi 039A Milli Takim039in yeni hocasi
12 ay önce
12 ay önce

Son dakika: Sivasspor'un eski yıldızı, 'A Milli Takım'ın yeni hocası olacak!' dedi ve o ismi açıkladı!

Son dakika havadisleri: A Milli Takımımız, EURO 2024 Elemeleri D Grubu’nda önce Ermenistan deplasmanına çıkmış ve rakibini 2-1 mağlup ederek 3 puanla start vermıştı. İkinci müsabakada ise Hırvatistan’ı ağırlayan Ay-Yıldızlılar, sahadan 2-0’lık yenilgiyle ayrılmıştı. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, karşılaşmaların ardından kamuoyunda eleştiri toplamıştı.

Spor Toto Süper Lig ekibi Demir Grup Sivasspor’da 3 sezon boyunca forma giyen ve 1 Temmuz 2021’de Yiğibirim’dan ayrılan Arouna Kone’den flaş konuşmalar geldi.

RIZA ÇALIMBAY İDDİASI

thumbs_b_c_2c756a9f3c1ccdc5ca97235b7db11c56

Fildişi Sahiili golcü, Fanatik Gazetesi’ne verdiği röportajda Sivasspor’un çalıştırıcısı Rıza Çalımbay’ın A Milli Takım’ın teknik direktörü olacağını iddia etti.

İşte 39 yaşındaki golcünün konuşmalari;

“DUYDUĞUMA GÖRE MİLLİ TAKIMIN BAŞINA GEÇECEK”

thumbs_b_c_fbd42bacfa5efce7cf22d4e7451bb88a

“Türkiye gibi hoca değişimlerinin çok sık yaşandığı bir konumde 4 sezon aynı takımda kalıp kısıtlı imkanlarla 3 sezon ard arde Avrupa’ya gidebilmek, ardelik kupa kazanıp gruptan lider çıkabilmek herkesin yapabileceği bir şey değil. Bence daha iyi imkanlar içinde Rıza Çalımbay çok büyük işler yapabileceğini gösterdi. Duyduğuma göre de Türkiye Milli Takımı’nın başına geçecek. Bunu fazlasıyla hak ettiğini düşünüyorum. Türkiye Milli Takımı’nda da çok önemli oyuncular var. Avrupa’da önemli takımlarda oynayan oyuncu szamanısı artıyor ve onlardan nasıl faydalanabileceğini bilen bir hocayla turnuvalarda büyük başarılar elde etmek uzak bir ihtimal değil.”

SERGEN YALÇIN, FATİH TERİM VE AYKUT KOCAMAN İDDİA EDİLMİŞTİ

sergen-yalcin-fatih-terim-iha-1575469

Öte yandan A Milli Takım’da yolların ayrılacağı öne sürülen Stefan Kuntz’un konumine Sergen Yalçın, Fatih Terim ve Aykut Kocaman’ın isimleri iddia edilmişti.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yılmaz'dan Kuntz için olay sözler!Yılmaz’dan Kuntz için olay konuşmalar!
O sözü duydu ve... Ebrar Karakurt ile kulüp başkanı birbirine girdi!O sözü duydu ve… Ebrar Karakurt ile kulüp başkanı birbirine girdi!
Bin pişman etti! F.Bahçe'den ayrıldı, Guardiola hayran kaldı... Haaland'ın yanına gidiyorBin pişman etti! F.Bahçe’den sıyrıldı, Guardiola hayran ktopladı… Haaland’ın yanına gidiyor

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.