Son dakika: Ortalık karıştı! Erman Toroğlu Şenol Güneş'e öyle bir yanıt verdi ki - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Son dakika Ortalik karisti Erman Toroglu Senol Gunes039e oyle bir
2 yıl önce
2 yıl önce

Son dakika: Ortalık karıştı! Erman Toroğlu Şenol Güneş'e öyle bir yanıt verdi ki

Son olarak A Milli Takım’dan teknik direktörlük görevini yürüten 70 yaşındaki tecrübeli futbol adamı Şenol Güneş, geçtiğimiz zamanlarda Hamit Turan’ın yazdığı “Oynadım, Oynattım, Oynatalım – Erman Toroğlu Kitabı” isimli kitapta Toroğllu’nun, Şenol Güneş 1977 yılında şike onayladığına yönelik iddiaları zaman en yenirası özüsine yönelik ‘Mahkemeye vermezsen adam değil’ konuşmalari üzerine Toroğlu’nu mahkemeye vermişti.

MAHKEME TÜM DELİLLERİ İSTEDİ!

Tecrübeli teknik adam avukatı aracılığıyla İstanbul Anadolu 31. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne Manevi Tazminat davası için başvuruda bulundu. Mahkeme, dava dilekçesinin tebliğinden zaman en yenira 2 7 günlık süre içerisinde Toroğlu’ndan öne sürülen iddiaya dair hepsi delillerin sunulmasını talep etti.

“KONUŞMASIN, SATIŞ DURDURULSUN”

nj

Öte yandan Şenol Güneş, İstanbul Anadolu 31. Asliye Hukuk Mahkemesi’ne onayladığı başvuruda, “Oynadım Oynattım Oynatalım-Erman Toroğlu Kitabı” isimle yzamaninda özüsini şikeyle suçlayan ünlü yorumcu ve eski hakem Erman Toroğlu için meseleşma sınırı istedi, Toroğlu’nun kitaba dair meseleşmasının engellenmesini ve bu doğrultuda bir tedbir en yeniuçı verilmesi talep etti. Ünlü teknik adam, kitabının sat satının durdurulması için de buna ek olarak ihtiyati tedbir talebinde bulunduğu da gelen bilgiler arasındaydı.

MAHKEME REDDETTİ!

şllş

Mahkeme ise Güneş’in kitabın sat satının durdurulmasını talebini reddetti. Mahkeme, Toroğlu’nun kitabı hakkında meseleşmasına dair istenen talebi de reddetti yine de bir şerh düşerek. Mahkeme, Erman Toroğlu’nun, Şenol Güneş’in adının geçtiği bölümlere meseleşma sınırı getirilmesini ise kabul ederken, buna karşı bir 7 gün içerisinde mahkemeye itiraz yolunun ise açık olduğuna hükmetti. Toroğlu’nun da avukatları aracılığıyla Güneş’in kısıtlama talebine karşı itirazda bulunacağı öğrenildi.

TOROĞLU’DAN ‘SUS’ TALEBİNE YANIT!

pokpok

Şenol Güneş’in mahkemeye bulunduğu meseleşma yasağı talebi zaman en yenirası, ünlü yorumcu Erman Toroğlu’dan hayli ilginç bir yanıt geldi. Toroğlu sosyal medya hesabı üzerinden onayladığı ağzını bantladığı bir fotoğrafına “Yazdığım kitap üzerine Şenol Güneş susmam meselesunda yasal tedbir istemiş, bende isteğini konumine getirdim!” notunu düştü. Toroğlu’nun bu paylaşım kişisilar tarafınca binlerce yorum topladı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Eski G.Saraylı futbolu bıraktı!Eski G.Saraylı futbolu bıraktı!
Dünya futbolu karışacak! Ronaldo ve Messi aynı takıma...Dünya futbolu karışacak! Ronaldo ve Messi aynı takıma…
Kırkpınar'da iki büyük sürpriz birden!Kırkpınar’da iki büyük sürpriz birden!

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım