Son dakika: Klopp'tan Galatasaray çıkarması! Scoutlar o isim için geldi - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Son dakika Klopp039tan Galatasaray cikarmasi Scoutlar o isim icin geldi
2 yıl önce
2 yıl önce

Son dakika: Klopp'tan Galatasaray çıkarması! Scoutlar o isim için geldi

Okan Buruk ile Süper Lig’de şu ana görecek şekilde olduğı 8 karşılaşmadan 5 galibiyet 2 beraberlik 1 mağlubiyet alan Galatasaray, topladığı 17 puanla averaj farkıyla 4. sırada konum alıyor. Yaz transfer döneminde uyguladığı takviyelerle dikkat çeken Sarı-Kırmızılılar’da bazı genç oyuncuların performansı da dikkat çekerken, Avrupa kulüpleri de o isimler için harekete geçmişti.

Özellikle Galatasaray’ın sahasında oynadığı karşılaşmaları dev kulüplerin scoutlarının yakından takip ettiği bilinirken, bu sezon en dikkat çeken performansı ortaya koyan oyuncuların başında Sacha Boey geliyor.

ADA KANCASI!

Leo Dubois’in sakatlığında formzamanı kapan ve iyileştikten zaman en yenira da performansıyla Dubois’e şans tanımayan Sacha Boey, düzenli olarak forma giymeye devam ediyor. Avrupa devleri de Boey’in performansını konuminden izliyor. Süper Lig’in 7. 7 günsında NEF Stadı’nda Galatasaray’ın Konyaspor’la oynadığı maçı Liverpool gözlemcilerinin takip ettiği ise ortaya oldu.

BİLET BULAMADILAR!

EDWARDS-KLOPP-GORDON-LIVERPOOL-SCOUT-scaled-e1606657938708

İngiliz kulübünün scoutları passolig alarak maçı izlemek istedi yine de bilet bulamzamanınca Galatasaray kulübünden yardım istediler. Sarı-kırmızılı kulüp, Liverpool scoutuna konum ayarladı ve maçı tribünden izlemesini sağladı. Liverpool gözlemcilerinin Konyaspor maçına 11’de start veryan Sacha Boey, Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu ve Nelsen yeni’nun performansını takip ettiği öğrenildi.

KEREM İÇİN DE GELMİŞLERDİ

180131

Galatasaray yönetimi, devre arasında ve gelecek yaz transfer döneminde genç oyuncularından zirve gelir elde etmeyi planlıyor. Galatasaray formasıyla geçen sezon 52 maçta 13 gol, 8 asistlik performans sergileyen Kerem Aktürkoğlu’nu geçen sezon bir çok Avrupa devi izlemeye gelmişti.

SACHA BOEY FOTOĞRAFLARI

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.