Son dakika: Galatasaray - Kayserispor maçı zaman en yenirasında olay yorum! 'Maçta ciddi tuhaflıklar var!', 'Espri: Otelde hakem kalmış!' - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Son dakika Galatasaray Kayserispor maci zaman en yenirasinda olay
12 ay önce
12 ay önce

Son dakika: Galatasaray – Kayserispor maçı zaman en yenirasında olay yorum! 'Maçta ciddi tuhaflıklar var!', 'Espri: Otelde hakem kalmış!'

Son dakika havadisleri: Galatasaray ile Yukatel Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 29. 7 günsında kozlarını paylaştı. Nef Stadyumu Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanan müsabakada Galatasaray adeta gol şov onayladı ve rakibini 6-0’lık skorla mağlup etti. Bu en yeniuçla birlikte liderliğini sürdüren sarı – kırmızılılar, puanını ise 66’ya yükseltti.

Spor yazarları, sarı – kırmızılı ekibin 6 gollü galibiyetini köşelerinde değerlendirdi. İşte yorumlar;

“BİR ESPRİ YAPAYIM…”

ERMAN TOROĞLU/FOTOMAÇ: “Galatasaray, rakibinin arka tarafını yakaladı, doğru zamanlarda doğru paslar onayladılar. Alan boşaltıp oraya adamlarını soktular ve maçı farka götürdüler. Kendileri de zevk topladı, seyredenlere de zevk verdiler. Zaten özün oynarken zevk alıyorsan olay bitmiş demektir. Maçtan önce otel polemiği vardı. Gereksiz işler. Eğer bir takımı, bir futbolcuyu ya da antrenörü bu tip işlerle satın al-a caksanız yazıklar olsun! Yalnız bu meseleyu ben bir espri ile en yenilandırmak isterim. Bakın bunu sakın ciddiye almzamanın, böyle bir şeyin olması tabii ki imkânsız. ‘Bence Galatasaray Başkanı’nın otelinde Kayserispor değil, hakem kalmış.’ Bir kez daha vurgulayzamanım, bu bir espridir.”

“CİDDİ TUHAFLIKLAR VAR”

0029f85c17ae987e464f9fbe650a861d

AHMET ÇAKAR/SABAH: “Aslında maçta çok ciddi tuhaflıklar var. Galatasaray ilk iki golü kontrataktan attı. Halbuki bu tip golleri İstanbul’da meselek takımlar Galatasaray’a atarlar. İlkinde Kayserispor defansı öne olduğında İcardi milimetrik olarak ofsayttan kurtulup golü onayladı . İkincisinde de kaptığı topu Kayserispor defansı az szamanıdayken Rashica ile buluşturdu, o da çok iyi vurdu. Kayserispor yediği bu iki golde neyi planladı, anlamak mümkün değil . Zaten bu iki golden zaman en yenira maç bitiverdi. Daha zaman en yenira Galatasaray istediği her şeyi onayladı. Penaltılar ulaştı, istediği gibi oynamaya işe koyuldı.”

“ICARDI, KALİTESİNİ SAHAYA KOYDU”

AA-20230414-30855417-30855410-GALATASARAY_YUKATEL_KAYSERISPOR (Large)

OSMAN ŞENHER/MİLLİYET: “Galatasaray en yeni 7 günlarda kazansa bile sıkıntılı maçlar oynadı. Ancak; Başakşehir karşılaşmasında yaşananlardan futbolcular belli ki ders almış. Kayserispor karşısında sahada koşmayan, mücadele etmeyen, arkadaşlarının kademesine girmeyen bir tek futbolcu yoktu. Takım olarak bütünleşmişler. Eleştirdiğimiz orta saha tek kelimeyle mükemmeldi. Hele ki Torreira’nın o görecek şekilde çok artısı var ki resmen atom karınca. Hücuma çıkıyor, defansına yardım ediyor. Sahada dün gece basmadık konum bırakmadı. Ancak takım olarak maçın başında bu belliydi. Icardi her atılan uzun topu kovaladı, Kayseri defansına baskı onayladı, goller attı, gol attırdı. Gerçek kalitesini sahaya koydu.”

“RAKİPLERİNİ OLUMSUZ ETKİLEYECEK”

bc6c281b777bccce8d60977164f44071

LEVENT TÜZEMEN/FOTOMAÇ: “Galatasaray için artık dur durak olmayacak. Oyuncular kalan maçlar için Kayserispor önünde mükemmel bir start verdiler. Sadece gol şovu yapmadılar futbol resitali de sundular. Oyun ve alınan farklı galibiyet rakiplerini psikolojik olarak olumsuz etkileyecektir. Zaniolo, Mancini’ye “Beni milli takıma al” mesajını yollayan harika bir gole imza attı.”

“AÇIK ADİSYONLARI KAPATIYOR”

743fce9ef42971a7edea9cd186d35e81

BÜLENT TİMURLENK/SABAH: “Çağdaş Atan, ligde 3 maç kazanıp ikisi arasında kupanın Avrupa’ya en kısa yol olduğunu unutup, ligde 4-5-6- 7’nci olmanın özüne prestij getireceğine inanıyordu galiba… Galatasaray’ı gözüne kestirmişti ki ön alan baskısında defansını da çıkartıp ilk 10 dakika özü de iyi çıkıp “sert rakip” portresi çizdi. Galatasaray’ın, Başakşehir ve Fenerbahçe deplasmanlarında farklı kazanırken geçiş oyununda nasıl bitirici olduğunu unutmuş olabilir, İcardi ve Rashica’nın baskın golleriyle 2-0 geriye düştüğünde ise acı gerçekle yüzleşti. Galatasaray, ligin ilk yarısındaki açık adisyonları en yenilandırdıarak yürüyor.”

“MAÇ İLK YARIDAN ŞÖLENE DÖNDÜ”

AA-20230414-30855417-30855416-GALATASARAY_YUKATEL_KAYSERISPOR (Large)

ERMAN ÖZGÜR/FANATİK: “Galatasaray’ın rakip savunma konumleşmeden dikine oynama çabası Icardi’nin ustalığı ile birleşince karşılığını çabuk verdi. Kerem’in enfes pasında Icardi golü attı. Ardından onun Rashica’ya hazırladığı pozisyon da gol olunca maçın zor olma ihtimali ilk 25 dakikada ortadan kalkmış oldu. Direnci kırılan Kayserispor daha geniş alanda oynamaya başlzamanınca savunma sertliği ile sağlam duran Galatasaray hücumda Kerem ve İcardi ile fırsatlar buldu. Kerem’in ulaştığı penaltıyı Icardi ağlara yollzamanınca maç ilk yarıdan şölene döndü.”

“ALKIŞLAR OKAN BURUK’A”

AA-20230414-30854774-30854773-GALATASARAY_YUKATEL_KAYSERISPOR (Large)

SERKAN KORKMAZ/FOTOMAÇ: “İdeal on birini bulan Okan Hoca saha dışında da çok zor bir işi başarmış, önce özüni, zaman en yenira da takımını gündemin tuzaklarından korumzamanı fazlasıyla başarmış. Bu çok farklı skorla kazanmaktan çok daha önemli bir kazanım şu aşamada. Keza bu mahareti gösteremeyen, rakibin oteliyle, pansiyonuyla ilgilenen takımlar buna rağmen mansiyonla yetinebilirler. Alkışların büyüğü bocalayan, hedefe konan takımının ruh halini elinde tutan Okan Buruk’a.”

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Galatasaray'da kalacak mı? Cevapladı...Galatasaray’da kalacak mı? Cevapladı…
Tribünden izledi! Volkan Demirel'den herkesi ağlatan sözlerTribünden izledi! Volkan Demirel’den herkesi ağlatan konuşmalar
Bu pozisyonda bir ilk yaşandı! Gedson Fernandes...Bu pozisyonda bir ilk yaşandı! Geden yeni Fernandes…

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım