SON DAKİKA: Domenec Torrent yaktı, yıktı! "Bana saygısızlık uyguladınız!" - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
SON DAKIKA Domenec Torrent yakti yikti quotBana saygisizlik uyguladinizquot
2 yıl önce
2 yıl önce

SON DAKİKA: Domenec Torrent yaktı, yıktı! "Bana saygısızlık uyguladınız!"

Galatasaray’da yeni başkan Dursun Özbek ilk hamle olarak, yolları zamanirdığı Sensibile’nin ardından, Burak Elmas döneminde takımın başına getirilen buna rağmen beklentileri karşılayamayan İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent ile de yolların sıyrıldığı resmen açıklanmıştı.

İŞİ YOKUŞA SÜRDÜ!

Sarı-Kırmızılı yönetim 1 yıllık sözleşmesi karşılığında 1.5 milyon Euro alacağı bulunan İspanyol teknik adamı vereceği bir miktar peşin para ile göndermek istiyordu buna rağmen fesih meselesunda işi yokuşa süren Torrent ile anlaşma sağlanamaması üzerine sözleşmeyi tek taraflı olarak feshettiği öğrenildi.

İNDİRİME YANAŞMADI!

ıouoı

59 yaşındaki tecrübeli hocanın ve ekibinin 2 milyon 150 bin Euro’luk önümüzdeki sezon için olan alacaklarının da ödeneceği öğrenilirken, bu ücret için Galatasaray’ın indirim talep ettiği buna rağmen Torrent’in hiç bir şekilde bu indirime yaklaşmadığı öğrenildi.

FIFA’YA GİDEBİLİR!

klnln

Öte yandan Galatasaray ile yalnızca 158 gün çalışan ve 1.39 puan hemen hemensıyla Galatasaray zamaninin en başarısız hocaların olarak zamane geçen Torrent, sözleşmesinin tek taraflı feshinden dolzamani FIFA’ya da başvurabilir.

SON DAKİKA: “BANA SAYGISIZLIK YAPTINIZ”

nınj

Sözcü’nün havadisine göre; Domenec Torrent fesih görüşmeleri esnasında Sarı-Kırmızılı yöneticilere sert tepki gösterdi. İspanyol hoca “Bana saygısızlık uyguladınız. Bir kez bile görüşmeden teknik direktör adayları ile görüşüp anlaştınız. Ailemle beraber günlerce bekledim. Bu tavrınız sebebiyle kalan paramı peşin istiyorum. Konu para değil, şahsıma ve ekibime karşı sergilenen tutum” dikonumek net bir tavır ortaya koydu.

SOSYAL MEDYADAN VEDA ETTİ!

oın

Sosyal medya hesabından uyguladığı paylaşımda taraftarlara veda eden Torrent, “Zor bir dönemde geldik. Kendimizi dışarıda olanlardan soyutlayarak, fazla gürültü yapmadan sadece işimize odaklandık. Takımın ihtiyacı olduğu zamanlarda yardımcı oldukları için istisnasız bütün Galatasaray taraftarlarına teşekkür ediyorum. En büyük Cimbom!” paylaşımında bulundu.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Cimbom PSG'nin yıldızını kaptı! Cimbom PSG’nin yıldızını kaptı!
Arda Güler’i Fenerbahçe’ye istemedi!Arda Güler’i Fenerbahçe’ye istemedi!
Ronaldo'nun milyonluk aracı kazaya karıştı!Ronaldo’nun milyonluk aracı kazaya karıştı!

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.