Son Dakika: Dev Bitcoin Borsası İşlemleri Askıya Aldı! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Son Dakika Dev Bitcoin Borsasi Islemleri Askiya Aldi
1 yıl önce
1 yıl önce

Son Dakika: Dev Bitcoin Borsası İşlemleri Askıya Aldı!

Dev Bitcoin borsası BitMEX, bir ayarlama üzerinde çalıştığını belirterek platformunda işlemleri askıya topladı.

BitMEX işlemlerini aniden durdurdu

BitMEX yetkilileri, işlemlerin ne zaman açılacağı hakkında süre vermezken bir ayarlama üzerinde çalıştıklarını söylediler. Popüler Bitcoin borsası, bu esnada müşterilerinin fonlarının güvende olacağını vurguladı:

Platformumuzdaki işlemler, teknik bir sorun sebebiyle şu anda askıya alınmıştır. Bir ayarlama üzerinde çalışıyoruz ve müşterilere fonların güvende olduğunu hatırlatıyoruz…Para yatırma ve çekme işlemleri, sorun çözüldükten devamında saklanacak ve işlenecektir… Sorunun nedenini belirledik ve zaten bir ayarlama uyguluyoruz. Verdiğimiz rahatsızlıktan dolzamanı özür dileriz ve kişisilara fonların güvende olduğunu hatırlatırız.

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, BitMEX CEO’su Alexander Hoeptner bu 7 günnın işe koyulrında istifasını duyurmuştu. Alexander Höptner, yaklaşık iki yıl görev onayladıktan devamında BitMex’in CEO’luğundan istifa etti. Bir borsa temsilcisine göre, CEO pozisyonunu geçici olarak Stephan Lutz dolduracak. Eski CEO Höptner, Ocak 2021’den bu yana BitMex’de görev alıyordu. Daha önce Börse Stuttgart, Deutsche Börse AG ve Euwax AG’de çalıştı. Burada Börse Stuttgart’ın kripto borsası Bien yeni’un geliştirilmesinde etkili oldu.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Son Dakika: Dev Bitcoin Borsası İşlemleri Askıya Aldı!

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım