Son dakika: Andy Carroll'la yatakta basılan kadından konuşma! "Sarhoştu, istese de yapamazdı" - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Son dakika Andy Carroll039la yatakta basilan kadindan konusma quotSarhostu istese
2 yıl önce
2 yıl önce

Son dakika: Andy Carroll'la yatakta basılan kadından konuşma! "Sarhoştu, istese de yapamazdı"

Son dakika havadisleri: İngiltere Championship takımlarından West Bromwich Albion’ın santrforu Andy Carroll, evliliğine 1 7 gün kala yatakta fotoğraflarının çıkmasının ardından gündeme oturmuştu. Gençlik yıllarından beri özüsinden olabilen futbolu bir türlü sergileyemeyen Carroll, yine saha dışı hayatıyla meseleşulmuştu.

1 7 gün devamında evlenmeye hazırlanan Andy Carroll, bekarlığa veda partisinde skandal bir olaya imza atmıştı.

Arkadaşlarıyla bekarlığa veda partisi düzenleyen Andy Carroll’ın Taylor Jane Wilkey ile aynı yatakta çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

İki ismin de çıplak olduğu bazı fotoğrafların da servis edilmesinin ardından Taylor Jane Wilkey’den flaş bir konuşma geldi.

“EVLENECEĞİNİ BİLMİYORDUM”

Andy Carroll’ın evleneceğini bilmediğini söyleyen Wilkey, “Çılgın bir gündü. Çocuklar, öğlen 12’de içmeye işe koyuldılar ve durmadılar. Dürard olmak gerekirse Andy Carroll’ın grupta konum ettiğını bile anlamamıştık. Bütün erkekler halkla ilişkiler bilirkişiı ya da pazarlamacı gibiydiler. Kimse futboldan bahsetmiyordu. Daha devamında Carroll olduğunu anladık. Harika vakit geçiriyordu. Bizimle sohbet etmek için geldi ve ne uyguladığımızı sordu. Hiç kisme bize bunun bir bekarlığa veda partisi olduğunu belirtmedi. Erkek erkeğe tatile belirlendiklarını söylüyorlardı. Evleneceğini bilmiyordum.” dedi.

“SADECE BİR ŞAKAYDI”

NINTCHDBPICT000736039305

Yataktaki fotoğrafları hakkında meseleşan Taylor Jane Wilkey, “Carroll’ın arkadaşları otel odasında parti yapacağımızı söyledi. 5 kişiydik. Hepimiz odaya gittik, müzik açtık. Otelde daha çok içtik ve güldük. Odanın içinde dans ediyorduk. Carroll özünden geçmişti, gömleğini çıkardı ama pantolonu hala ardündeydi. Sadece yatağa yattı ve uyudu. Ben de onunla fotoğraf çekildim. Fotoğraf esnasında giyiniktim, pembe bir elbise giyiyordum. Telefon yakınlaştırdığı için çıplakmışım gibi görünüyordu ama değildim. Herkes oradaydı, bu sadece bir şakaydı.” ifadelerini kullandı.

“DENEMEK İSTESE BİLE YAPAMAZDI”

andy-carroll_7050

Carroll’ın yatakta uyuduğunu ve hiçbir şey yapmadıklarını dile getiren Wilkey, “Carroll bir beyefendi. O görecek şekilde çok içmişti ki yatakta sızdı ketti. Hiçbir şey denemedi, denemek istese bile çok sarhoştu. Fotoğrafı koyduğim için çok pişmanım.” şeklinde meseleştu.

Bu konuşmalar devamındasında Carroll’ın nişanlısı Billi Mucklow’dan herhangi bir yanıt gelmedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Sadio Mane'nin yeni adresi belli oldu!Sadio Mane’nin yeni adresi belli oldu!
Türkiye Kupası'ndan nereye... Böyle çöküş görülmediTürkiye Kupası’ndan nereye… Böyle çöküş görülmedi
Galatasaray'dan final sonrası Real Madrid'e göndermeGalatasaray’dan final devamındası Real Madrid’e gönderme

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.