Shiba Inu’dan (SHIB) Gizemli Paylaşım: Balinaları Harekete Geçirdi - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Shiba Inudan SHIB Gizemli Paylasim Balinalari Harekete Gecirdi
1 yıl önce
1 yıl önce

Shiba Inu’dan (SHIB) Gizemli Paylaşım: Balinaları Harekete Geçirdi

Popüler meme token Shiba Inu’ye (SHIB) ait resmi Twitter hesabı geçtiğimiz zamanlarda gizemli bir gönderi paylaştı. Gönderinin ardından hem topluluktan önemli bir etkileşim geldi hem de balina hareketlerinde en yeni zamanların en büyük hareketleri gözlemlendi.

İçinde bulunduğumuz yılın mgünis güninda aniden hepsini kapsayan gönderilerini silip ortadan kaybolan Shiba Inu‘nun gizemli kurucusu Ryoshi’nin  gölgesi piyasalarda dolanmaya devam ediyor. 26 Ekim güninde Shıba Inu’ye ait resmi topluluk hesaından paylaşılan gizemli bir gönderide kurucuya ait merak uyandıran bir paylaşım edildi. Söz meselesu tweet topluluk üyelerinin dikkatini çekmeye başardı ve binlerce etkileşim etti.

Bitcoin (BTC) kurucusu Satoshi Nakamoto gibi ilk günden bu yana gizemini korumaya devam eden Ryoshi lakaplı kurucu daha öncesinde Shıba Inu felsefesine dair önemli gönderiler de paylaşmıştı. Yakın zamanda topluluk hesabından gelen tweet ise bu gönderiler ile ilginç bir bağlantıysa sahip gibi görünüyor. Söz meselesu gönderide “Ryoshi…” şeklinde bir ifade kullanıldı ve adeta kişisiların devamını tamamlaması istendi.

Ryoshi geçmiş dönemde Medium hesabından yazdığı şu ifadelerle hatırlanıyor:

Shiba ile, başından beri kimsenin sorumlu olmadığını açıkça belirttik. Sorumlu kimse yok, sorumlu kimse yok ve krallığın anahtarları yok. Bunun en yeniucu, sorumlu sensin.

Öte yandan Twitter üzerinden paylaşılan bu gönderinin ardından balina hesaplarında da hareketlilik gözlemlendi. WhaleStats verilerine göre en büyük 500 Ethereum (ETH) balinası, SHIB bakiyelerine yaklaşık 6 milyon abd parası değerinde Shiba Inu ekledi. Gönderinin paylaşıldığı gün Shıba Inu işlem hacminde %211 oranında kayda değer bir artış gözlemlendi.

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.