SHIB ve Bitcoin İçin Mzamanıs Tahminleri: İşte Beklentiler! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
SHIB ve Bitcoin Icin Mayis Tahminleri Iste Beklentiler
12 ay önce
12 ay önce

SHIB ve Bitcoin İçin Mzamanıs Tahminleri: İşte Beklentiler!

Popüler meme coin’i Shiba Inu, piyasaya paralel olarak Mzamanıs zamanına düşüşle işe koyuldı. Lider kripto Bitcoin de benzer bir durumda ve 28 bin abd abd dolarııın altına sarktı. Peki Mzamanıs en yeniunda görecek şekilde SHIB ve BTC hangi seviyeleri görecek? Tahminleri okuyucularımız için derledik.

Yapay zeka 31 Mzamanıs için SHIB fiyatını belirledi

Shiba Inu (SHIB), genel kripto para piyasasının mevcut yönünü yansıtan bir düşüş eğilimi benimsedi. 1 Mzamanıs’ta alınan en en yeni bilgilere göre, kripto para izleme ve olabilite platformu PricePredictions, 31 Mzamanıs için Shiba Inu’nun fiyatını 0,000092 abd abd dolarıı olarak belirledi. SHIB’nin gelecekteki değerine ilişkin olabilite, Shibarium köprüsün beta testinden geçerken geliyor. Tam olarak piyasaya sürüldüğünde, köprünün Shibarium’a faydasını önemli ölçüde iyileştirmesi bekleniyor.

SHIB
SHIB 30 günlük fiyat olabilitei / Kaynak: PricePredictions

Bu arada, PricePredictions’ın SHIB olabilitei, hareketli yaklaşık yakınsama sapması (MACD), yaklaşık gerçek aralık (ATR), göreceli güç endeksi (RSI) ve diğerleri gibi teknik göstergelere dayanıyor.

SHIB fiyat araştırmai

Kriptokoin.com‘dan takip ettiğiniz üzere, Shiba Inu, bir düşüş eğilimi yaşıyor. Bu doğrultuda SHIB fiyatı en yeni 24 saatte %2,35 ve geçen 7 gün %3,21 düştü. Şu an itibariyle, Shiba Inu’nun fiyatı 0,000009985 abd abd dolarıı seviyesinde. Fiyattaki bu düşüş, SHB’in piyasa değerinin 5,8 milyar abd abd dolarııa düşmesine neden oldu. Ayrıca, en yeni dönemdeki piyasa oynaklığının etkisini vurguladı.

SHIB
SHIB 7 günlük fiyat grafiği / Kaynak: CoinMarketCap

SHIB’in değerindeki düşüşün, kripto para birimi alanındaki daha geniş bir piyasa dalgalanması eğiliminin bir parçası olduğunu da belirtmek gerekiyor.

Bitcoin Mzamanıs zamanında 40.000 abd abd dolarııa ulaşabilir mi?

Lider kripto para Bitcoin (BTC) düşüşüyle toplam kripto piyasasında büyük bir baskıyı körükledi. Bu yazı sırasında, Bitcoin en yeni 24 saatte %4,69 düşüşle 27.921 abd abd dolarıı değerinde. Haftadan Tarihe (WTD) büyüme %2’nin üzerinde pozitif kalmaya devam ediyor. Bununla birlikte, mevcut kasvet bu 7 gün ve dolzamanısıyla bu ay büyüme eğilimini maskeliyor. Kripto danışmanıi Godfrey Benjamin, Bitcon’in en yeni durumunu değerlendiriyor ve olabiliteini paylaşıyor.

Bu arada Bitcoin, psikolojik açıdan önemli olan 30.000 abd abd dolarıı seviyesinin altında işlem görüyor. Buna rağmen Bitcoin, 28.000 abd abd dolarıı seviyesindeki kilit destek seviyesinin üzerinde nispeten umut verici bir esneklik sağladı. BTC, ana akım finans ekosistemindeki bazı temel endekslerle çok yakın bir korelasyon içinde. Bu endekslerden bazıları sırasıyla S&P 500 Endeksi ve Nasdaq 100. Bitcoin’in bugüne görecek şekilde yaşadığı istikrar, Meta Platforms, Apple Inc ve Amazon.com Inc gibi Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en iyi teknoloji devlerinden gelen umut verici performans raporlarının ortasında bu endekslerle olan korelasyonuna bağlanabilir.

Coin Satan Bitcoin Ustası Stratejisini Paylaştı

Bu arada, ABD’deki bazı büyük bankaların çöktü. Bu da BTC ve altın arasındaki korelasyonun 2 yılın en zirve seviyesine çıkmasına yardımcı oldu. Ayrıca bu varlıklar, bankacılığı çevreleyen belirsizlik değerlendikça çoğu yatırımcı için sığınak haline geldi. Sektör, JPMorgan Chase and Co’nun First Republic Bank’ı satın alacağı havadisiyle dengesini yeniden kazanıyor. Bununla birlikte, 7 günnın geri kalanındaki bazı önemli olayların BTC üzerinde bir etkiye sahip olması mümkün.

Söz meselesu olayların Bitcoin’de yeni bir rallinin işe koyulmasına yardımcı olması muhtemel. Bu durumda Bitcoin’in, ikinci çeyreği 100.000 abd abd dolarıı gibi aşırı iyimser olabilitelerden ziyade 40.000 abd abd dolarıı civarında en yenilanması daha olası.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için SHIB ve Bitcoin İçin Mzamanıs Tahminleri: İşte Beklentiler!

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.