Sezonun bombası Arda Turan'dan! Burak Yılmaz Türkiye'ye Eyüpspor formasıyla dönüyor - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1685196005 Sezonun bombasi Arda Turan039dan Burak Yilmaz Turkiye039ye Eyupspor formasiyla donuyor
10 ay önce
10 ay önce

Sezonun bombası Arda Turan'dan! Burak Yılmaz Türkiye'ye Eyüpspor formasıyla dönüyor

2020 yılında Beşiktaş’tan Lille’e transfer olan ve buradan da Hollanda ekibi Fortuna Sittard’a transfer olan milli futbolcu Burak Yılmaz 3 yılı teknik adam olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

AYRILIĞI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Tecrübeli oyuncu Hollanda ekibine 3-1 kazanılan Groningen maçının ardından veda ederken, bu en yeniuç herkesi şaşkına çevirmişti. Sosyal medya hesabından uyguladığı paylaşımla Fortuna Sittard’a veda eden Burak Yılmaz, “Fortuna Sittard taraftarları, sizin için oynamak büyük bir şerefti. Her şey için teşekkürler, daha güzel ve başarılı yıllara” ifadelerini kullanmıştı.

37 yaşındaki oyuncu uyguladığı ikinci bir konuşmada ise “Önümüzdeki sezon Fortuna Sittard’da olmayacağım. Kulüpte yaşananları en kısa zamanda anlatacağım. Size başarılar diliyorum” dikonumek kulübe kesin olarak veda etmişti.

‘TÜRKİYE’YE DÖNÜYOR’

1680590980152-burak-yilmaz

Yaşanan bu durumun ardından tecrübeli golcünün karikonumini noktalayacağı şeklinde iddialar ortaya atılırken, çok meseleşulacak bir gelişme yaşandı. Sabah’ın havadisine göre Burak Yılmaz Türkiye’ye dönüyor.

ARDA TURAN’IN TAKIMINA GELİYOR

14d58e769b764755b3677e46ad02c1ac

Burak Yılmaz’ın yeni sezonda Arda Turan’ın çalıştırdığı ve TFF 1. Lig’de play-off yarı finaline kalan Eyüpspor’un formasını giyeceği öne sürüldü. Tecrübeli futbolcunun kısa sürede Türkiye’ye geleceği ve yeni takımıyla sözleşme imzalayacağı öne sürüldü.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Arda Turan'dan maç biter bitmez Fatih Terim sözleri!Arda Turan’dan maç biter bitmez Fatih Terim konuşmalari!
Galatasaray'ın rekorunu kırıp ayrılıyor!Galatasaray’ın rekorunu kırıp ayrılıyor!
Galatasaray'da Icardi transferi mutlu sonla bitti iddiası!Galatasaray’da Icardi transferi mutlu en yenila bitti iddiası!

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım