Sarri'nin ekibinde yer almak isteyen Emre Belözoğlu, Şenol Güneş'in teklifini reddetti - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1627561101 Sarri039nin ekibinde yer almak isteyen Emre Belampoumlzo287lu 350enol Gampuumlne351039in teklifini
3 yıl önce
3 yıl önce

Sarri'nin ekibinde yer almak isteyen Emre Belözoğlu, Şenol Güneş'in teklifini reddetti

Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra çeşitli takımlardan hocalık ve yardımcı antrenörlük teklifleri alan Emre Belözoğlu, Sarri’nin ekibine dahil olmaya hazırlanıyor. Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in de ekibinde görmeyi çok istediği Emre, Avrupa’da ve Sarri ile çalışma fırsatını geri çevirmek istemiyor.

Emre Belözoğlu’nun hedefleri büyük. Fenerbahçe’de ligin son 10 haftasında takımın başında olan genç hoca, yurt içinden ve yurt dışından önemli teklifler alıyor. Şenol Güneş‘in Milli Takım bünyesine kazandırmaya çalıştırdığı Belözoğlu, Sarri ile birlikte çalışmayı düşünüyor.

İTALYA DENEYİMİ VAR

Emre Belözoğlu, futbolculuk döneminde İtalya’da önemli deneyim kazanmış ve dilini geliştirmişti. Lazio’da Sarri’nin ekibinde klasik bir yardımcı antrenör olmayacak. Daha geniş yetkilerle donatılmış, adeta bir ikinci adam olacak.

Sarri'nin ekibinde yer almak isteyen Emre Belözoğlu, Şenol Güneş'in teklifini reddettiSarri'nin ekibinde yer almak isteyen Emre Belözoğlu, Şenol Güneş'in teklifini reddetti

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.