Santiment Nedenini Açıkladı: Ethereum (ETH) Balinaları Varlıklarını Satıyor - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Ethereum Sangay Guncellemesi Buyuk Olcude Hazir Stake Edilen ETHler Hakkinda
2 yıl önce
2 yıl önce

Santiment Nedenini Açıkladı: Ethereum (ETH) Balinaları Varlıklarını Satıyor

Ethereum (ETH) balinalarının Merge güncellemesinden hemen zaman en yenira varlıklarını sat sata çıkarma nedeninin fiyat beklentisi ile ilgili olmadığı düşünülüyor.

Ethereum ağının İş Kanıtı sisteminden (PoW) Hisse Kanıtı sistemine (PoS) geçişinin ardından zirve bakiyeli Ethereum hesaplarının, varlıklarının dikkate değer bir kısmını sat sata çıkardığı görüldü. Yatırımcılar bu hamleyi Ethereum’u zor günlerin beklediğine dair bir işaret olarak yorumlasa da çalışanler durumun farklı olduğunu düşünüyor.

On Chain araştırma şirketi Santiment’in ygüninladığı verilere göre, Merge güncellemesinin başarılı olduğu 15 Eylül güninde bu yana minimum 1.000 maksimum 10.000 Ethereum’a sahip hesapların kümülatif varlıklarında %2,24 azalış görülürken minimum 100 maksimum 1.000 Ethereum’a sahip hesap sgünisı %1,41 düşüş gösterdi.

Diğer kripto para birimleri ile kıyaslandığında zirve likiditesiyle öne çıkan Ethereum’da dahi sat satların karşılanamaması ile ortaya çıkan düşüş yatırımcıları şüphelendirdi. Ancak çalışanler halihazırda satılan varlıkların spekülasyon amacıyla alınmış olmasının etkilile muhtemel olduğunu belirtti. Güncelleme yaklaşırken momentumu hızla artan bakiyeler de çalışanleri destekler nitelikte görünüyor.

Adblock test (Why?)

Paylaşın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ ‏‏‎‏‏‎ İzmir web tasarım