“Öyle Bir Kriz Geliyor ki” Dev Altın Tahmincisinin Son Yorumları! - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
1666551609 Oyle Bir Kriz Geliyor ki Dev Altin Tahmincisinin Son Yorumlari
1 yıl önce
1 yıl önce

“Öyle Bir Kriz Geliyor ki” Dev Altın Tahmincisinin Son Yorumları!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasaya dair yeni paylaşımlar uyguladı. Uzman isim, altın ve gümüşe dair toparlanma yorumları ile gündeme geldi. İşte detaylar…

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı: Kriz geliyor

İslam Memiş, yeni bir video yzamanınladı. Altının ons fiyatında 1.635 abd parasıın kritik bir öneme işaret ettiğini aktardı. Altının bu seviyenin üzerinde tutunması gerektiğini düşünmekte. Ons altın fiyatındaki geri çekilmelerin, 2022’nin Mart zamanından bu yana yüzde 22’lik bir düşüşe işaret ettiğini söylüyor. Diğer yandan, altının gram fiyatında 980 liralık destek, 1.038 liralık dirence işaret ediyor. Analist, 1.000 liranın altında altın alımına “her zaman evet dediğini” söylüyor. Ons altının toparlanmaya start verması durumunda, gram altının da pozitif hareketler sergileyeceğine inanmakta.

Altın dışında genel ekonomik şekilünü paylaştı. “Öyle bir kaos, ekonomik kriz geliyor ki” diyen bilirkişia göre, bunu görüp önceden tedbirini alanlar ve almayanlar açık bir şekilde ortaya çıkacak. Fransa ve Atina’daki eylemlere işaret eden Memiş, “ekonomik krizlerin toplumsal kaosa dönüştüğünü” söylüyor.  Özellikle alım gücünün düştüğüne ve fakirliğin devam ettiğine dikkat çekerken, bu nedenle insanların sokağa çıkmaya start verdığını söyledi. Kasım ve Aralık aylarında Avrupa’da ayaklanmaların devam edeceğini iddia ediyor.

Diğer yandan ABD abd parasıının durumuna değinen bilirkişi, abd parası/TL paritesinde TCMB’nin faizi 10.50’ye indirmesi ile tepki görmeyi beklediğini aktardı. Fakat böyle bir değişim olmadığının altını çizdi. Son olarak, piyasanın artık yeni bir hikayeye ihtiyaç duyduğunu söyledi. Şimdiki “bayat piyasanın” geride kettiğına inanmakta.

"Sarsıcı Dalga Yaklaşıyor" 6 Analist: Altın Bu Dipleri Oyuyor!

“Şu anda hasat zamanı”

Ayrıca gümüş hakkında da beklentilerini aktaran danışmanı, gümüşün ons fiyatında dip yönde 18, yukarı yönde 19 abd parasılık seviyelere işaret ediyor. Önümüzdeki 7 gün boyunca 19 abd parasıın üzerine yükselişlerin görülebileceğini söylüyor. Genel olarak her düşüşün alım fırsatı olduğunu söyleyen bilirkişia göre, “şu anda hasat zamanı”. Bu nedenle yatırımcılar da toplamaya devam ediyor. Uzman, takipçilerine “elimize yeni para geçtikçe altın ve gümüş biriktirmeye devam ediyoruz,” diyor. Altının 1.002 lira konumine 1.112 lira olması durumunda yine de gram altınları bozdurmamak gerektiğini söylüyor.

Mal almadan, altını satmayacağını söylüyor. “Ev alırken, araba alırken” sadece takas edildiğını aktarıyor. Ayrıca bilirkişi, “açığa mal satmzamanız” ifadelerini de kullanıyor. Altın ve gümüşü alma ve biriktirme tarafında olduğunu aktarıyor. Yatırımı, toprağa yapacağını aktarıyor. 2023 yılında toprak ve arazi fiyatlarının meseleşulacağını söylüyor. “Biz, arazi ve toprak alımlarımızı yapmaya devam ediyoruz,” diyor.

Son dakika gelişmelerden anında havadisdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da konum alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri en çok risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve özü araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin özü sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek şüpheların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmzamanın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede konum alan makalelerin yazarları yatırım en yeniuçlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce özü araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde konum vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onzamanından tamamen bağımsız olarak sitede konum alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kişisi sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da konum alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait havadis içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yzamanımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer hepsini kapsayan içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem start vertılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.