Ortalık karıştı! Federasyon başkanına taciz soruşturması - Türk Haber 7 | Güncel HaberlerTürk Haber 7 | Güncel Haberler
Ortalik karisti Federasyon baskanina taciz sorusturmasi
2 yıl önce
2 yıl önce

Ortalık karıştı! Federasyon başkanına taciz soruşturması

Fransa’da Futbol Federasyonu (FFF) Başkanı Noel Le Graet’in suçlandığı “cinsel taciz” iddialarının devamındası soruşturma start vertıldığı belirtildi. Liberation gazetesinin havadisine göre, So Foot spor dergisinin, Başkan’ın federasyon bünyesindeki birçok çalışana SMS göndererek cinsel tacizde bulunduğu iddialarını ortaya atmasından devamında Spor Bakanı Amelie Oudea-Castera, inceleme start vertılması talimatını verdi.

MAKAMINA ÇAĞIRDI…

Gelişmeler üzerine Bakan Oudea-Castera, FFF Başkanı Le Graet’i makamına çağırarak duyuru istedi. Bakanlıktan yapılan duyuruda meseleya ilişkin soruşturma start vertıldığı belirtildi. Le Graet’in FFF yönetimine ilişkin en yeni döneme ait hepsi raporları Bakanlığa ileteceği aktarılan duyuruda, Bakanın, FFF’nin hikonumarşik düzeyleri ne olursa olsun hepsi çalışanlara mutlak saygı duyarak cinsiyetçi ve cinsel olmak üzere her türlü ayrımcılığın ve şiddetin önlenmesi adına faaliyetlerini sürdürmesi gereğini hatırlattı.” ifadesi kullanıldı.

ÇOK SAYIDA KADININ İSTİFA ETMEK ZORUNDA KALDIĞI İDDİASI

1009539

So Foot dergisi, 8 Eylül’de, 2011’den bu yana FFF başında olan 80 yaşındaki Le Graet’in FFF çalışanlarına cinsel içerikli SMS gönderdiğine ilişkin çok szamanıda isimsiz şikayet mektubu yapıldığını ortaya atmıştı. İddialara göre en yeni yıllarda FFF bünyesindeki çok szamanıda kadın “tacize uğramış hissettiği için” istifa etti. FFF ise “karalama ettiğı” gerekçesiyle So Foot hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıklamıştı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Kriz bitmiyor! Başroller: Messi & MbappeKriz bitmiyor! Başroller: Messi & Mbappe
Galatasaray'da Yusuf Demir krizi! Artık şansı kalmadı...Galatasaray’da Yusuf Demir krizi! Artık şansı kalmadı…
Buraya kadar! Mesut Özil'de beklenen oldu...Buraya görecek şekilde! Mesut Özil’de olabilecek oldu…

Adblock test (Why?)

Paylaşın
Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.